Følg os

Oplevelser

Hvor mange penge skal jeg tage med på familieferien?

Børn og økonomi

Sætter du kursen sydpå med din partner og børn, har du formentlig allerede afholdt udgifterne til fly og hotel. Det er desværre ikke ensbetydende med, at du ikke får behov for at bruge penge på ferien. Du slipper selvfølgelig for at bruge mange penge på mad, hvis du vælger et all inclusive hotel, men du bør alligevel medbringe lidt lommepenge til shopping og oplevelser.

Hvorvidt du rejser med to, tre eller fem børn har selvfølgelig noget at sige, når du skal vurdere, hvor mange penge du skal tage med. Ligeledes har det noget at sige, hvilket land du skal besøge. De fleste lande er billigere at leve i end Danmark, men der findes også andre lande med høje leveomkostninger såsom Norge, Japan, Monaco, Australien og Schweiz. Skal du holde dine omkostninger nede, så kan du med fordel besøge lande som Indien, Pakistan, Algeriet og Rumænien. Her får du meget for pengene.

Læg et feriebudget

At lægge et budget er ikke det mest sindsoprivende i verden.

Det er ikke desto mindre en god idé at lægge et budget, i dette tilfælde et feriebudget. Budgettet kan nemlig give dig det ønskede økonomiske overblik.

I dit budget kan du med god grund sætte et fast beløb af til mad og fornøjelser pr. dag. Det kan være 150 euro pr. dag, eller hvad du lige finder passende og realistisk. Du kan spare penge ved at holde dine restaurantbesøg nede på et minimum, ligesom du kan undgå at besøge dyre shoppingcentre med et væld af fristelser.

Kontanter eller betalingskort?

Den ene mulighed behøver ikke at udelukke den anden.

Du kan med fordel medbringe både kontanter og betalingskort. Husk at veksle valuta i god tid, så du ikke går tomhændet hjem fra banken, fordi du har været for sent ude. Skal du kunne vurdere, hvorvidt den tilbudte kurs er fair, skal du naturligvis benytte dig af en digital valutaomregner. Det er helt gratis og uforpligtende at gøre brug af en valutaomregner.

Vi ønsker dig en dejlig rejse.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Oplevelser

Der er mange muligheder for at finde en billig rejse med dine børn

rejs med børnene

Det er dyrt at være en børnefamilie i dagens Danmark, men det ændrer ikke på det faktum, at man som forælder ønsker at give sine børn den bedst mulige opvækst. Hvis du tidligere har set økonomi som en begrænsning for at rejse med dine børn, kommer her en unik mulighed for at skabe netop de ferieminder du har drømt om for dig og din familie, uden det behøver at koste dig spidsen af en jetjæger.

Der er mange muligheder for at finde en billig rejse med dine børn

Hvis du kigger på nettet vil du se, at der er mange muligheder for at finde en billig rejse med dine børn, og det er om muligt billigere end at tage på ferie i Danmark. I de seneste år er priserne på rejser og fly generelt faldet, og derfor kan det indimellem være billigere at finde en afbudsrejse til sydens sol og varme, end at leje et sommerhus i Danmark – hvor du i øvrigt ikke er garanteret sol og varme henover sommeren. Hvis du har mulighed for det, kan du tit spare mange penge ved at købe en rejse udenfor skolernes sommerferie, men hvis ikke du har denne mulighed, så hold øje med afbudsrejser på med jævne mellemrum, da de også tit er at finde indenfor skolernes sommerferie.

Find evt. en billig afbudsrejse på billigsteafbudsrejser.dk

Rejs med all inclusive og slip bekymringerne

Et godt økonomisk tip er at købe en rejse med all inclusive. Selvom det måske er lidt dyrere når du skal bestille din ferie, er det en god økonomisk sikkerhed, idet du ved, at du ikke skal ud og bruge mange penge på mad hver dag. Så kan du slappe bedre af mens du er på ferie, og hvis økonomien tillader det, kan i nemt gå udenfor hotellet og spise en dag eller to, mens i er på ferie.

Både du og dine børn vil elske det

Du kan, når du søger på forskellige destinationer, raffinere din søgning ved at indtaste specifikke ønsker og krav som f.eks. all inclusive, børnepool eller legeland. På den måde sikrer du dig, at du ved hvad det er du rejser ned til. Dine børn vil elske at lege i poolen, at rutsje på vandrutsjebaner, og at de selv kan bestille børne-drinks i baren, hvis de er gamle nok til det. Det giver også dig som forælder en tryghed at vide, at du kan give dine børn en fantastisk og uforglemmelige tid mens i er på ferie. Oftest er det også på ferien, at man som familie har tid til hinanden, og børn elsker at opleve mor og/eller far i afslappede og anderledes rammer, end hverdagens stress og jag, som de er vant til.

Læs mere

Oplevelser

Opnå store besparelser på familierejser

Rejse

Det er dyrt at holde ferie som familie. I er flere personer, der skal afsted, have noget at spise, have et sted at bo og med på de oplevelser, som I skal på. Derudover er I som familie ofte bundet af, at I kun kan rejse i skoleferierne – ligesom alle andre. Det gør, at jeres ferier kommer til at være dyrere, end hvis I kunne rejse uden for sæsonen.

Vælg billigere destinationer til familieferien

Der er dog en række tiltag, som I kan gøre, for at få en billige ferie – også hvis I er nødt til at rejse med børn i skoleferierne. Først og fremmest er det en god ide at overveje de steder, som I tager hen på familieferie. Mange tager til lande i Vesteuropa som Frankrig, Spanien og Italien. Der er de sikre på godt vejr, og det er ofte nogle lande, som de kender.

Men det er ikke de billigste lande i Europa at rejse til. Hvis du gerne vil spare nogle penge, når du skal på rejse med familien, er det en god ide at overveje Østeuropa i stedet. Der er mange lande der, hvor du kan få meget mere for pengene – og hvor du stadig kan være sikker på, at solen skinner.

Dit barn har ikke brug for så meget, når I rejser

En anden fælde, som mange forældre falder i, inden de tager på ferie, er, at de tror, at deres børn har brug for en hel masse ekstra udstyr, inden de skal på ferie. Derfor går de ud og køber en masse ting. Sandheden er, at dit barn højst sandsynligt har alt, hvad han eller hun skal bruge til ferien i forvejen. Der er derfor ingen grund til at gå ud og bruge en masse penge på det.

Læs mere

Barsel

Find mere tid til dit barn med disse tips

Skønhed

Kvalitetstid er et velbenyttet begreb i de seneste år. Det dækker over tid, hvor forældre er sammen med barnet, uden der er andre ting, der forstyrrer. Det er blandt andet opstået, fordi det for mange forældres vedkommende har været svært at finde tid til at være sammen med sine børn. I denne artikel kan du finde en række tips til, hvordan du får mere tid med dit

1. Arbejd mindre

Spørg dig selv om, hvad der i virkeligheden betyder noget i dit liv. Er det arbejde, eller er det dit barn? Måske ville det være et fornuftigt træk at gå lidt ned i tid i en periode for at kunne tilbringe mere tid med dit barn. Når barnet bliver ældre, kan du så overveje at gå op i tid igen.

2. Mindre smartphone

Forsøg at lægge din telefon væk, når du er hjemme hos familien for at kunne være endnu mere til stede. En idé er enten at sætte den på lydløs eller måske helt at slukke den i en periode i løbet af dagen.

3. Skemalæg kvalitetstid

Hav faste tider hver dag, hvor du aftaler med dig selv, at du skal bruge dem på at være sammen med dit barn. Ved at skemalægge kan du få nemmere ved reelt at føre det ud i livet.

4. Lav oplevelser for hele familien

Planlæg familievenlige oplevelser hvor du kan tage dit barn med. Hvilket barn vil eksempelvis takke nej til at blive taget med til en koncert eller en forlystelsespark?

5. Engager dig i dit barns interesser

Ligegyldigt om dit barn er en fodboldspiller, spejder eller måske en gamer, er det vigtigt, at du engagerer dig i dit barns interesser. På den måde kan I skabe et tættere bånd og spendere mere tid sammen. Hvis dit barn eksempelvis godt kan lide at game, så er det en god idé at sætte dig ind i hans eller hendes yndlingsspil. På den måde kan I spille sammen eller måske mod hinanden og derigennem få en masse gode og sjove oplevelser.

Læs mere

Babyudstyr

Sådan giver du dit barn den bedste start på livet

Barn

Et barn kræver meget af sine omgivelser. Det kan på ingen måde klare sig selv, og det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvordan du kan give dit barn den bedste start på livet. Først og fremmest er det vigtigt, at du har et godt forhold til din partner, da splittede forældre kan have en negativ indflydelse på barnet. Dernæst er der en række andre måder, du kan forberede dig på, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Indret et børneværelse

Inden dit barn ser dagens lys er et godt råd at indrette et børneværelse. Her skal der være alle de nødvendige ting for en baby. Ikke mindst en tremmeseng hvor det kan sove trygt og godt. Derudover er det vigtigt at have den rette belysning på værelset, så barnet kan føle sig trygt. Legetøj er også altid en sikker vinder på et børneværelse.

Køb det rigtige babyudstyr

Det er altid vigtigt at gennemtænke, hvilket babyudstyr du skal investere i. De helt fundamentale ting som en barnevogn, puslebord og sut skal der naturligvis investeres i. Et godt tip er, at du skal forhøre dig hos venner og familie, som muligvis har noget brugt babyudstyr i overskud. Det er ofte den bedste og billigste løsning.

Søg råd hos forældre i din omgangskreds

Ofte findes de bedste råd hos mennesker, der har stået eller står i den samme situation som dig selv. Derfor er det altid godt at søge råd og vejledning hos din omgangskreds, som uden tvivl kan give dig nogle tips og tricks omkring babyer og børn i al almindelighed.

Læs mere

Populære indlæg