Følg os

Legetøj

Et boldbassin er perfekt til børneværelset

Barn i boldbassin

De fleste børn kan få rigtig mange sjove timer til at gå i et boldbassin, hvilket du nok har oplevet, når du har set børnene slå sig løs i legeland. Boldbassiner er så sjove for børn, og der er nok ikke mange børn der ville have noget imod, at have et boldbassin på børneværelset. Boldbassiner er med til at stimulere barnets sanser, samtidig med at de er med til at udvikle barnets motorik. Derudover vil boldbassinet indbyde til mange timers sjov og leg, for både babyer og tumlinger. Der vil gå mange år før dit barn bliver for stor til at lege i et boldbassin, og derfor er det en god idé at købe et boldbassin til dit barn.

Hos Little Happy kan du finde det perfekte boldbassin, som vil pynte på ethvert børneværelse. De skønne boldbassiner er lavet i bløde materialer, så de er nemme at flytte rundt på, samtidig med at barnet ikke kan komme til skade på boldbassinet. De skønne boldbassiner kommer i rolige farver, og med mulighed for at kombinere boldene i de farver, som vil passe bedst til jeres hjem. Et boldbassin kan nemt flyttes rundt i hjemmets mange rum, så barnet altid kan lege der, hvor de voksne befinder sig.

Der er så mange fordele ved et boldbassin

Der er rigtig mange fordele, ved at give dit barn et boldbassin. Boldbassiner kan bruges af børn helt ned fra de er omkring 6 måneder gamle, og til de ikke synes det er sjovt mere. Når dit helt lille barn skal være i sit boldbassin, er det vigtigste at barnet har lært at sidde selv, så han eller hun ikke kommer galt afsted i boldbassinet. Når barnet er i sine første måneder, vil barnet være styret af den primitive motorik, hvor barnet endnu ikke er ret bevidst om sine bevægelser. Et boldbassin kan være en rigtig god hjælp, når det handler om barnets udvikling, fordi både sanser og motorik stimuleres, mens barnet leger.

 • Stimulerer barnets sanser – De mange forskellige farver, som man kan få boldene i, er med til at stimulere barnets synssans fordi barnet kan bruge lang tid på at kigge på de mange farver og lære om farverne.
 • Udvikler barnets motorik – Når barnet er i sit boldbassin, har barnet rig mulighed for at udvikle sin motorik, særligt når barnet er lille. Barnet kan lære at bevæge sig i de mange bolde, rejse sig op af den bløde kant og lade sig falde tilbage i boldene. Samtidig kan barnet lære at koordinere hånd og øjne, når boldene skal gribes.
 • Barnet kan lege, hvor du er – Det smarte ved et boldbassin er at det nemt kan flyttes rundt, samtidig med at det for de helt små børn kan fungere lidt som en kravlegård. Derfor kan dit barn altid lege hvor du er, så du kan få ordnet de huslige pligter eller få slappet af.

Et boldbassin kan bruges i mange år

Allerede når barnet er helt lille, kan barnet få stor glæde af et boldbassin. Når barnet kun er nogle måneder gammelt, vil barnet begynde at føle på boldene og dermed lærer barnet at holde fast i boldene, og samtidig at give slip på dem. Når dit barn har lært at sidde selv, kan barnet sidde i boldbassinet alene og udforske alle de flotte bolde. Her vil der åbne sig en helt ny verden for barnet, fordi et boldbassin er langt fra det, som barnet kender fra hverdagen. I et boldbassin kan barnet lære rigtig mange ting, blandt andet at ligge på maven, samt at lære at lave svømmebevægelser, uden i skal være bange for at barnet drukner i vandet. Når barnet bliver lidt større, vil barnet synes det er sjovt at dække sig selv til med boldene. Når barnet bliver større vil det være sjovt for barnet at kaste med boldene, og særligt at lege med venner eller andre søskende. Barnet kan både kaste med boldene, og føle på dem, samtidig med at de er et rigtig godt redskab til, når barnet skal lære om sine kropsbevægelser.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Legetøj

Tre spil du skal præsentere dine børn for i juleferien

Familiespil

Ja, tiden går stærkt, og det er snart tid til at tage hul på juleferien. Det er en ferie, som både voksne, men især børn har glædet sig til.

Traditionen tro byder juleferien på masser af god julemad, lækker juleslik og ikke mindst tonsvis af familiehygge. Sidstnævnte – familiehygge – kan bl.a. indebære masser af brætspil og puslespil.

Vi har allieret os med nordiskspil.dk for at blive lidt klogere på, hvilke spil man skal præsentere sine børn for i 2020. Og selvom 2020 har været et spændende år på spilfronten, så er det fortsat de gode, gamle spil, der hitter mest blandt danske børnefamilier.

#1 Risk

Der findes næppe den voksne dansker, der ikke har stiftet bekendtskab med Risk. Det er trods alt en ægte klassiker med mange år bag sig.

Risk er i grove træk et strategisk brætspil, der kan spilles af 2-5 deltagere. Foruden strategi handler spillet om sejr og erobring. Som deltager er din opgave at få verdensherredømmet, hvilket kan ske ved hjælp af terningerne.

I dag findes der rigtig mange udgaver af det populære spil. Risk findes bl.a. i en 2016-udgave, hvor de populære missionskort er tilbage.

Har du børn, der er 10 år eller ældre, så bør du præsentere dem for det intense, underholdende og medrivende spil, der går under navnet Risk.

 • Anbefalet alder: 10+
 • Sprog: Dansk

#2 Afrikas Stjerne

Et andet gammelt, men sjovt, familiespil er Afrikas Stjerne.

Dette spil kom frem helt tilbage i 1950’erne og har stort set været populært lige siden. Flere grafiske elementer afslører, at det er et ældre spil, men der mangler bestemt ikke noget på underholdningsfronten.

I Afrikas Stjerne begiver deltagerne sig ud på en vaskeægte skattejagt i det fantastiske kontinent Afrika. Missionen er at finde kæmpediamanten og bringe den hjem i sikkerhed. Deltagerne bestemmer selv, om de vil starte i Cairo eller Tanger.

Spillet har en varighed på omkring 30 minutter og kan spilles af børn på 6 år eller derover.

 • Anbefalet alder: 6+
 • Sprog: Dansk

#3 Vildkatten

Vildkatten er også et hylende morsomt familiespil, der kan spilles af både store og små børn.

I Vildkatten er der ikke en masse kringlede regler. Spillet handler i al sin enkelthed om at matche billedkort med billeder på spillepladen. Det lyder måske meget nemt, men med enten 300, 400 eller 500 billeder kan det være mere end svært at finde det rigtige billede på spillepladen.

I Vildkatten gælder det om at være god til at genkende motiver og have en hurtig reaktionsevne. Spillet tager omkring 20 minutter og kan spilles af op til 6 deltagere ad gangen.

 • Anbefalet alder: 6+
 • Sprog: Dansk
Læs mere

Legetøj

Værd at vide om køb og brug af motoriklegetøj

Dreng leger

Det er vigtigt, at et barn får trænet og stimuleret sine motoriske sanser. Det er blandt andet de motoriske sanser, der sørger for, at barnet kan koordinere sine handlinger med det, som øjet ser. Ligeledes er stimulation af motorikken med til at udvikle hjernen og ikke mindst dens samarbejde med resten af kroppen.

Det er derfor en rigtig god idé at købe motoriklegetøj til børn, så de får mulighed for at udvikle, træne og stimulere deres motoriske sanser. Alt sammen noget, der bidrager til, at barnet bliver sundt og koordineret.

Motoriklegetøj er især vigtigt i de første par år

Motoriklegetøj kan købes til børn i alle aldre, men det er især de første 2-3 år af barnets liv, at det er rigtig vigtigt at stimulere de motoriske sanser. Det skyldes, at det er noget af det første, som barnet skal lære.

Får barnet ikke trænet de motoriske sanser fra start, vil det blandt andet tage længere tid for barnet at lære at gå og andre fysiske aktiviteter. Det er der ikke nødvendigvis noget galt i, men der er ikke noget tabt ved at lade barnet lege med motoriklegetøj.

Det er dog også vigtigt, at barnet fortsætter med at stimulere sine motoriske sanser, når det bliver større. Det kan eksempelvis være ved at stå på løbehjul, hoppe på trampolin, spille bold eller ved at sjippe.

Typer af motorik

Der er flere forskellige former for motorik, og det er vigtigt, at de alle bliver stimuleret. Helt overordnet skelner man mellem finmotorik og grovmotorik, men ved børn taler man også om grundmotorik.

Hvad er finmotorik?

Finmotorik er betegnelsen for meget præcise bevægelser. Det vil sige de motoriske handlinger, der styres af ganske få muskler i kroppen. Det kunne eksempelvis være øjenmusklerne, mundmuskler samt musklerne i hænderne og fødderne.

Eksempler på finmotoriske handlinger kan være:

 • At holde og håndtere en genstand (eksempelvis at kunne putte en sut i munden)
 • At tegne med en blyant eller gribe en bold

Hvad er grovmotorik?

Grovmotorik er det modsatte af finmotorik; det er altså de mere overordnede bevægelser. Typisk udføres de af musklerne i benene, armene, brystet, nakken, maven og ryggen.

Eksempler på grovmotoriske handlinger kan være:

 • At sætte sig op eller lægge sig ned
 • At hoppe, løbe, kravle eller gå

Hvad er grundmotorik?

Grundmotorikken er ikke som sådan en motorik som fin- og grovmotorikken. Det er derimod en platform for barnets videre udvikling. Derfor er en god grundmotorik essentielt for barnets muligheder for udvikling af dets fysiske formående fremadrettet.

Grundmotorik dækker over grundbevægelser som:

 • Kravle og krybe
 • Gå, løbe, hinke og balancere
 • Kaste, vippe, gynge og springe
Læs mere

Legetøj

Hvad er reglerne i 7 kabale?

Spillekort

Spil er sjove, og der findes utrolig mange forskellige slags. Spil kan både være lærerige og for underholdningen skyld, og spil kan være for mange personer eller bare for en selv.

Når man spiller, skal man hygge sig og udfordre sig selv. Spil har altid været populære, og der kommer derfor også hele tiden nye spil til. Der findes brætspil, kortspil, computerspil og meget mere, men 7 kabale har altid været populært.

7 kabale er både for voksne og børn, og det kan derfor være hyggeligt, hvis forældre lærer spillet videre, så man kan lægge kabaler sammen.

Reglerne i 7 kabale

7 kabale er et kortspil, som både kan spilles med kort og online. Prøv f.eks. at spille gratis 7 kabale online. Reglerne i 7 kabale er simple, men det kræver lidt øvelser, før de er helt inde under huden.

Kabaler er en form for spil, som spilles af én person, og man spiller derfor mod kortene. Det handler om at få kabalen til at gå op, og det er også sådan, man vinder. Kabaler kan f.eks. spilles som tidsfordriv, eller hvis man vil udfordre sig selv.

7 kabale handler om at få alle kortene til at ligge i rigtig rækkefølge fra konge til 2 i skiftevis sort og rød. Kortene starter i 7 rækker og i en bunke med de resterende kort, og derefter påbegyndes spillet. Hvis spillet går i stå, kan esserne bruges som hjælp til at gøre det muligt at skabe den rigtige rækkefølge. På esserne kan der kun lægges den samme kulør og i rækkefølge fra mindst til størst. Hvis spillet går helt i stå, og man ikke kan rykke mere, har man tabt, og kabalen er derfor ikke gået op.
Gammel skik siger også, at kabaler kan hjælpe med at tage beslutninger – hvis kabalen går op, er svaret ja, og hvis kabalen ikke går op, er svaret nej.

Online spil vs. brætspil

I vores digitaliserede verden bliver flere og flere spil også spillet online. Computer- og PlayStation spil er meget populære, da man også her både kan spille alene og med sine venner. Spillerne kan sidde på hver sit værelse, men samtidig spille i det samme univers og dermed snakke sammen og hjælpe hinanden.

Selvom online spil er meget populære, oplever brætspil også stor popularitet. Brætspil kan man spille med sin familie på en søndag. Ofte bliver familien hurtigt spredt på forskellige værelser, eller man havner alle i sofaen. Det kan derfor være hyggeligt at holde spilaften, så man får hygget og snakket sammen og selvfølgelig finder ud af, hvem der er bedst.
Brætspil er altid hyggelige, og det ser bestemt ikke ud til, at de lige foreløbigt vil blive udkonkurreret af online spil.

Læs mere

Legetøj

Tidens mest populære legetøj

Leg i hjemmet

Er du på udkig efter nyt legetøj til den mindste i familien? Er du løbet tør for inspiration, og ønsker du blot at få serveret en masse gode forslag til legetøj, som uden tvivl vil gøre den mindste glad? Så er du havnet det rigtige sted. I dagens blogindlæg kigger vi nemlig nærmere på tidens mest populære legetøj, så du med god samvittighed kan anvende vores forslag og handle legetøj uden bekymringer for det ene eller andet.

Vi kan allerede nu afsløre, at størstedelen af det udvalgte legetøj kan købes på nettet, så du ikke skal til at bøvle med at skulle ud i en fysisk butik. For os er det vigtigt, at det hele er så nemt som overhovedet muligt for dig, og derfor har vi sørget for, at du nemt og hurtigt kan få fingrene i det nye legetøj.

Legetøj fra Siku er en sikker vinder

Hvis du ved, at barnet elsker alt der har med legetøjsbiler, legetøjslastbiler og legetøjstraktorer at gøre, så vil legetøj fra Siku være det helt rigtige valg. Hos Siku har man valgt at specialisere sig i førnævnte kategorier, hvilket tydeligt skinner igennem. Der er ikke en finger at sætte på deres produkter, hverken hvad angår kvalitet eller design.

Når der købes legetøj, er det vigtigt, at der er styr på alle de certifikater, som produkterne skal have, før de kan betegnes som børnevenlige. Det er du sikker på med legetøj fra Siku. Du kan opleve deres mange produkter på nettet, hvor der er rig mulighed for at shoppe legetøj til konkurrencedygtige priser.

En sød bamse går man ikke galt i byen med

Det afhænger naturligvis af, hvor gammelt barnet er, og om der er tale om en pige eller dreng. Helt generelt plejer bamser dog at være en fantastisk gave, når den lille skal overraskes og forkæles. Du kan finde bamser i langt de fleste legetøjsbutikker herhjemme. Det største udvalg findes dog på nettet, hvor du kan glæde dig over sikker bestilling og hurtig levering til døren eller postkassen.

Læs mere

Legetøj

Børn foretrækker fortsat hårde pakker under juletræet

Dreng med julegave

Bløde eller hårde pakker? Diskussionen lever i bedste velgående…

De fleste børn foretrækker fortsat hårde pakker bestående af legetøj, elektronik m.v. Derfor bør du tænke dig om en ekstra gang, inden du shopper nye uldsokker, strikbluser eller sutsko til din lille guldklump. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at barnet vil blive gladere for nyt legetøj eller andre hårde pakker.

Julen nærmer sig som bekendt med hastige skridt, hvorfor julegaverne snart skal købes og pakkes ind. Du ved allerede, at hårde pakker hitter hos de fleste børn, men måske mangler du et indblik i, hvad børn rent faktisk ønsker sig i vores moderne tidsalder. Er det korrekt antaget? I så fald bør du fortsætte læsningen. Du får nemlig en håndfuld gode julegaveidéer i dette blogindlæg. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte julegave til familiens mindste.

El motorcykel

En el motorcykel er en alletiders gaveidé – især til den fartglade dreng.

De elektriske motorcykler til børn forhandles i mange forskellige størrelser og farver. I din søgen på den rette el motorcykel til dit barn bør du være særlig opmærksom på de vigtigste faktorer bestående af aldersgruppe, hastighed og batterilevetid. Især sidstnævnte faktor er meget vigtig. Der er jo ikke meget ved at købe en el motorcykel, som skal lades op konstant.

Lyder det som en god julegaveidé? Så find en el-motorcykel her. Forhandleren tilbyder i øvrigt gratis og hurtig levering.

Rulleskøjter

En anden fremragende gaveidé er de klassiske rulleskøjter. Denne gaveidé er særlig god, idet dit barn ikke blot går en masse sjove oplevelser i møde. Barnet vil også få en masse motion og frisk luft. Ergo er det en rigtig god investering.

Husk også at købe cykelhjelm og et komplet beskyttelsessæt, så du trygt kan sende dit barn ud på nye eventyr. Ejer dit barn allerede et par rulleskøjter, kan du i stedet overveje at købe et løbehjul eller et skateboard. Der findes mange alternativer produkter.

Bordtennisbord

Der er også rig mulighed for at kombinere underholdning og fysisk aktivitet med et bordtennisbord i hjemmet. Der findes efterhånden mange kompakte bordtennisborde, som uden problemer kan stå i stuen eller på hjemmekontoret. Det er endvidere ikke ualmindeligt, at bordene kan klappes sammen og køres væk på hjul ved behov. Du er takket være denne sammenklappelige funktion ikke nødsaget til at lade bordet stå synligt fremme hele tiden.

Foruden at sætte penge af til selve bordet bør du også overveje at købe et par ergonomiske bat og en masse bolde. Bordtennisbolde holder ikke evigt, hvorfor du med fordel kan købe rigeligt.

Læs mere

Legetøj

Dansk virksomhed går mod strømmen: Starter fysisk legetøjsforretning

Legetøj

Sejleg.dk – dansk webshop med base i 8670 Låsby – har siden d. 1. maj 2013 forkælet børn fra hele landet med kvalitetslegetøj til både indendørs og udendørs brug. Efter mere end fem år i branchen har jeg – Michael Grau Andersen / indehaver – taget en stor beslutning. Jeg har nemlig valgt at prøve lykken med en fysisk butik i Låsby.

Et sandt paradis for børn på vej til Låsby

Sejleg er torsdag d. 1. november 2018 klar til at slå dørene op for en stor og inspirerende butik spækket med legetøj fra ende til anden. Vi ønsker at slå os på et stort udvalg, som selv ikke de største kæder kan hamle op med. Vores udvalg består af alt fra bamser og legemad til løbehjul og cykler til både store og små. Foruden at tilbyde et stort udvalg gør vi en dyd ud af at opretholde et tårnhøjt serviceniveau. Det er vores store ønske at give hver eneste kunde en god oplevelse, når de besøger os.

I den nye butik kommer vi til at byde på kvalitetslegetøj fra kendte brands som Lego, Kiddy, Hello Kitty, Göki, Heros og mange flere. Alle mærker er nøje udvalgt med udgangspunkt i vores strenge kvalitetskrav. Vi ønsker nemlig kun at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste – og selvfølgelig til overkommelige priser.

SejLeg_Logo

Vores butik åbner på Århusvej 10, 8670 Låsby, hvor vi ser frem til at byde forældre og børn fra nær og fjern velkomne. Vi håber på at se en masse glade børn, som vil have mulighed for at se, røre og prøve vores legetøj. Vi vil endvidere diske op med en lang række uimodståelige tilbud på legetøj til både piger og drenge. Med andre ord er der rig mulighed for at gøre en god handel – samtidig med at børnene kan få en skøn oplevelse.

Den omvendte strategi: Derfor prøver jeg lykken med en fysisk forretning

I en digital tidsalder hvor flere og flere butikker dropper den fysiske kontakt til fordel for en webshop, ønsker jeg at gå den anden vej. Jeg har drevet sejleg.dk i en lang årrække og er nu klar til at tage skridtet videre – med en fysisk butik. Det ønsker jeg at gøre, da jeg ved, hvor stor en oplevelse det er at træde ind i en legetøjsforretning for et barn. Den oplevelse får man ikke ved at handle på nettet, hvor man må vurdere varerne ud fra en produktbeskrivelse og en håndfuld billeder.

Med denne nye butik forsøger jeg at tilgodese alles behov – både dem som foretrækker at handle på nettet og dem som sætter pris på at besøge en fysisk forretning med eller uden deres børn. Jeg håber – med et stort udvalg og kompromisløs service – at gøre min butik til en succes.

Læs mere

Legetøj

3 must-haves til sommerhaven for børnefamilien

Badebassin

Sommerens kommen betyder havetid. Efter en lang periode med vinter og kulde kan danskerne ikke få nok at det gode vejr, og hvad sommeren ellers indebærer. Især børnefamilier har meget glæde af sommerhaven, hvor mange hyggelige dage og aftner tilbringes. Jo federe ens have er, jo mere tid har både børn og voksne lyst til at tilbringe i den.

Derfor er det også ideelt at have noget sommerlegetøj og -redskaber i haven, så børnene har noget at tage sig til.

Nedenunder gives en guide til 3 must-haves til sommerhaven, og ellers kan man få meget mere inspiration her.

Sandkasse til de mindste

For de mindste er en sandkasse altid et stort hit. Her kan de tilbringe mange timer med at bygge sandslotte og sandkager og generelt udfolde deres kreative evner. Man kan få sandkasser i mange forskellige størrelser og former. Nogle sandkasser er også indrettet således, at låget bliver til en bænk, hvilket kan være en god ting at have til forældrene, der ikke altid gider sidde i sandet, når de skal lege med deres børn.

Ellers handler det generelt bare om at finde ud af, hvilken sandkasse, der passer til ens have og yderligere behov.

Badebassin til de varme sommerdage

Når den danske sommer tager sig godt ud, kan temperaturerne godt snige sig op på en del varmegrader. Og når det er så varmt, er der behov for at blive kølet af. Derfor er det perfekt at investere i et badebassin, som man kan puste op til de varmere dage. Børnene vil elske at plaske rundt, og hvis bassinet er stort nok, kan forældrene jo også tage sig et tiltrængt dyp.

Igen kan badebassinerne fås i mange forskellige størrelser, hvor det her handler om at afgøre med sig selv, hvor meget plads i haven man har lyst til at afsætte til et bassin. Ligesom børnenes størrelse også har betydning for omfanget af bassinet.

Den evige klassiker – gyngestativet

Et gyngestativ vækker altid stor begejstring hos børn. Hvem kan ikke huske følelsen af at nå himlen, mens man gyngede så højt, man kunne? Eller følelsen af at hoppe flere meter ud i luften, når man satte af fra gyngen, mens man var i luften?

Disse gode stunder på gyngestativet vil de fleste forældre gerne viderebringe til deres børn. Derfor skal der da være et gyngestativ i en enhver børnefamilies have. Det kan med stor sikkerhed siges, at børnene i hvert fald vil tilbringe mange timer på stativet. Man kan se nogle af de bedste gyngestativer her.

Læs mere

Legetøj

Gør dit barns fødselsdag til en mindeværdig en af slagsen

Børnefødselsdag

Det er lettere sagt end gjort at arrangere en succesfuld børnefødselsdag, men det behøver faktisk hverken at være dyrt eller besværligt at stable en god børnefødselsdag på benene.

I denne artikel kan du finde svar på, hvordan du gør dit barns fødselsdag til en mindeværdig en af slagsen. Du kan helt sikkert få glæde af vores tips, uanset om dit barn fylder 1, 3 eller 10 år.

Skab den rigtige stemning med fødselsdagstog og flag

Skal du planlægge en mindeværdig dag for dit barn, så er det ikke nok, at du tænker over, hvad barnet skal have i gave. Du skal også gøre dig tanker om oppyntningen, som selvfølgelig skal sidde lige i skabet. Ikke alle børn går lige meget op i oppyntning, men man går nu aldrig helt galt i byen med et fødselsdagstog og en masse små flag. Foruden selve fødselsdagstoget skal du også huske at investere i små lys, som passer til toget.

Med fødselsdagstog og flag på bordet bliver der virkelig skruet op for hyggen.

Det store gaveræs – hårde pakker står fortsat i høj kurs

I modsætning til voksne, så bliver børn ikke synderligt glade for at modtage bløde pakker, selvom man da altid kan bruge en ny sweatshirt, et par nye underbukser og en varm hue. Da børn ikke er begejstrede for bløde pakker bør du i stedet rette din opmærksomhed mod de hårde pakker i form af legetøj og diverse udstyr til børneværelset.

Der findes oceaner af legetøj, så hvilket legetøj skal du købe, hvis du skal være sikker på at vælge rigtigt? Her hos infobarn.dk har vi rigtig gode erfaringer med at købe trælegetøj, som både er super moderne og i øvrigt holder rigtig godt. Trælegetøj hitter hos både piger og drenge, hvorfor denne gaveidé er værd at have med i overvejelserne uanset barnets køn. I det store udvalg af trælegetøj finder man bl.a. udrykningskøretøjer, togsæt, legemad og spil af træ.

Lad barnet bestemme menuen

Som forælder er det dit ansvar at sørge for, at dit barn spiser både sundt og varieret, men én gang om året bør du lægge ansvaret fra dig. Er dit barn helt tosset med pizza, burger eller lasagne, så bør dét stå på menuen. Der skal endvidere være plads til at drikke sodavand, saftevand og andre sukkerholdige drikkevarer på denne store dag. Man fylder jo kun år én gang om året.

Læs mere

Populære indlæg