Følg os

Legetøj

Inspiration: Julegaver til babyer

Legetøj barn

Juleaften – d. 24. december er dagen, som alle verdens børn har glædet sig til i ét helt år. Dagen nærmer sig med hastige skridt, så hvis du har et stort ønske om at finde den perfekte gave til dit barn, så skal du snart have sat gang i din gavejagt.

legebyen_dk

Infobarn.dk giver dig her en lang række gode idéer til julegaver til børn i alderen 1-3 år. Du får altså kompetent hjælp til at finde de helt rigtige julegaver til familiens mindste medlemmer.

Vi gør opmærksom på, at vi har søgt inspiration og anvendt billeder fra www.legebyen.dk

Legetøj til børn

Musikinstrumenter

Der findes traditionelt legetøj, og så findes der indlæringslegetøj.

I dag opleves der en stigende interesse for indlæringslegetøj, herunder forskellige musikinstrumenter, som udvikler barnets musikalske evner. Selvom barnet endnu ikke kan synge med på sangene og skelne tonerne fra hinanden, så skal du være bevidst om, at barnet er modtagelig for både lyde og stemninger.

Til de mindste børn er der mulighed for at købe forskellige plastinstrumenter bestående af både bjælder og rangler. Når barnet bliver ældre, er det oplagt at købe trommer og xylofoner.

Legetøj

Aktivitetstavle

Er du mor eller far til et lille barn, så er det ganske sandsynligt, at du ved, hvad en aktivitetstavle er. Disse tavler er nemlig blevet revet ned fra butikshylderne de seneste år.

En aktivitetstavle styrker barnets fantasi, motoriske færdigheder og koncentration, hvorfor det er en fantastisk julegaveidé. De mest eftertragtede aktivitetstavler er formet som forskellige dyr, såsom bjørne, flodheste og elefanter. Dette lidt særlige legetøj er tilegnet børn fra 1 år og opefter.

Tavlerne falder som regel i god jord hos både piger og drenge.

Sjov og leg

Legemåtte

Det er ikke alt legetøj, der koster mange penge. Såfremt du leder efter en billig gave til din baby, så kan du med fordel købe en legemåtte. Du kan eksempelvis købe en praktisk og sikker legemåtte i skum, som kan samles i løbet af ét minut.

Legemåtter bør være at finde i enhver husstand med små børn, da måtterne er perfekte at lege på. Der er garanti for mange timers sjov og sikker leg med en legemåtte i hjemmet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indretning

Tidens bedste køb til det moderne børneværelse

Børneværelse

Internettet bugner af webshops, som har specialiseret sig i at sælge møbler, legetøj og lamper til børn. Det er hos disse digitale forhandlere muligt at købe stort set alt til børneværelset.

Du kan som forælder helt selv bestemme, hvordan dit barns værelse skal indrettes, men hvorfor ikke søge inspiration? Ved at søge inspiration kan du blive klogere på, hvordan man gør børneværelset både funktionelt, hyggeligt og praktisk på samme tid. Tag altid udgangspunkt i barnets personlighed, når du indretter børneværelset.

Inddrag dit barn i indretningsprocessen

For at gøre børneværelset så funktionelt og velfungerende som overhovedet muligt bør man inddrage sit barn i indretningsprocessen. Alle hjemmets øvrige rum bliver indrettet på de voksnes præmisser, så børneværelset bør indrettes på barnets – og kun barnets – præmisser. Et børneværelse må gerne være elegant og moderne, men det visuelle aspekt er sjældent det, der fylder mest hos børn. For barnet er det vigtigere, at der er plads til leg, og at der er trygt at være.

Det er på mange måder fordelagtigt at give ens barn medbestemmelse, når børneværelset skal indrettes. Lad barnet komme med ønsker til både farver, møbler, vægpynt og andet. Jo mere du inddrager dit barn, desto større chance er der for, at du rammer plet med indretningen.

At lade barnet få medindflydelse gavner både barn og forældre, idet man kan undgå mange potentielle uoverensstemmelser.

De bedste køb

Nu hvor vi har slået fast, at det er hensigtsmæssigt at inddrage ens barn i indretningsprocessen, er det blevet tid til at løfte sløret for de bedste køb. Nedenfor bliver du introduceret for, hvilke produkter der har fundet vej til rigtig mange danske børneværelser de seneste år:

  • Legekøkken – Ethvert barn med interesse for madlavning fortjener at have adgang til sit eget private legekøkken. Netop legekøkkener har stået øverst på mange børns ønskesedler i en årrække. Der findes både små og store legekøkkener til børneværelset. Du kan finde det perfekte legekøkken til dit barn på nettet.
  • Købmandsbutik – Nyder dit barn at lege købmand, så skal du give det mulighed for at udfolde sin fantasi. Til det formål vil det være oplagt at købe en købmandsbutik og diverse tilbehør i træ. Af nyttigt tilbehør kan der nævnes et kasseapparat og diverse legemad. Der findes en hel verden af legemad, så dit barns livret findes helt sikkert også som legemad.
  • Gyngehest – Gyngehesten er en vaskeægte klassiker, som ikke desto mindre lever i bedste velgående. Den første gyngehest blev produceret for mange hundrede år siden, så det er beundringsværdigt, at dette stykke legetøj fortsat er så populært. Gyngeheste forhandles i mange farver og størrelser.

Brug for mere inspiration? Så læs nogle af vores mange andre interessante blogindlæg.

Læs mere

Babyudstyr

Få styr på det økonomiske, før du får børn

Børn er en gave. Sådan bliver de i hvert fald ofte omtalt. Men når man får børn, påtager man sig samtidig et nyt og vigtigt ansvar – nemlig at sikre den bedst mulige opvækst for et nyt lille væsen. Derfor skal man som forældre have styr på en lang række ting inden fødslen. Ikke mindst ens økonomi, da den ofte spiller en helt central rolle i tilværelsen. Nedenfor kan du få et par tips til at få styr på din økonomi, som skal være fundamentet for dit barns opvækst.

Læg et budget

Et budget er en af grundstammerne, når man skal sikre sig en solid økonomi. Det handler om balanceringen mellem indtægter og udgifter, som mindst skal være på omgangshøjde – og som meget gerne må være større på indtægtssiden. Ved at lægge et budget kan du få et overblik over dine udgifter, samtidig med at du eventuelt kan skære ned på unødvendige udgifter og derigennem opnå en bedre økonomi.

Skil dig af med unødvendige udgifter

Når barnet kommer, skal der prioriteres. Det er derfor ikke længere sikkert, at du har råd til en dyr motorcykel eller en anden luksusgode, da barnet skal sættes i første række. Derfor er det vigtigt, at du skiller dig af med unødvendige udgifter.

Spørg familien om hjælp og køb brugt

Når man skal have et barn er der en masse ting, man skal anskaffe sig – alt fra en barnevogn til legetøj. Ofte kan en billig løsning på alle disse investeringer være at forhøre sig hos familie og venner. Babyudstyr af forskellig slags kan nemlig hurtigt komme i overskud, hvilket betyder, at du kan lave en god og billig handel. Det er ligeledes muligt at finde billigt og brugt babyudstyr på nettet.

Læs mere

Populære indlæg

Copyright © 2018 - Infobarn.dk