Følg os

Barsel Oplevelser

Find mere tid til dit barn med disse tips

Skønhed

Kvalitetstid er et velbenyttet begreb i de seneste år. Det dækker over tid, hvor forældre er sammen med barnet, uden der er andre ting, der forstyrrer. Det er blandt andet opstået, fordi det for mange forældres vedkommende har været svært at finde tid til at være sammen med sine børn. I denne artikel kan du finde en række tips til, hvordan du får mere tid med dit

1. Arbejd mindre

Spørg dig selv om, hvad der i virkeligheden betyder noget i dit liv. Er det arbejde, eller er det dit barn? Måske ville det være et fornuftigt træk at gå lidt ned i tid i en periode for at kunne tilbringe mere tid med dit barn. Når barnet bliver ældre, kan du så overveje at gå op i tid igen.

2. Mindre smartphone

Forsøg at lægge din telefon væk, når du er hjemme hos familien for at kunne være endnu mere til stede. En idé er enten at sætte den på lydløs eller måske helt at slukke den i en periode i løbet af dagen.

3. Skemalæg kvalitetstid

Hav faste tider hver dag, hvor du aftaler med dig selv, at du skal bruge dem på at være sammen med dit barn. Ved at skemalægge kan du få nemmere ved reelt at føre det ud i livet.

4. Lav oplevelser for hele familien

Planlæg familievenlige oplevelser hvor du kan tage dit barn med. Hvilket barn vil eksempelvis takke nej til at blive taget med til en koncert eller en forlystelsespark?

5. Engager dig i dit barns interesser

Ligegyldigt om dit barn er en fodboldspiller, spejder eller måske en gamer, er det vigtigt, at du engagerer dig i dit barns interesser. På den måde kan I skabe et tættere bånd og spendere mere tid sammen. Hvis dit barn eksempelvis godt kan lide at game, så er det en god idé at sætte dig ind i hans eller hendes yndlingsspil. På den måde kan I spille sammen eller måske mod hinanden og derigennem få en masse gode og sjove oplevelser.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære indlæg