Følg os

Legetøj

Børn foretrækker fortsat hårde pakker under juletræet

Dreng med julegave

Bløde eller hårde pakker? Diskussionen lever i bedste velgående…

De fleste børn foretrækker fortsat hårde pakker bestående af legetøj, elektronik m.v. Derfor bør du tænke dig om en ekstra gang, inden du shopper nye uldsokker, strikbluser eller sutsko til din lille guldklump. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at barnet vil blive gladere for nyt legetøj eller andre hårde pakker.

Julen nærmer sig som bekendt med hastige skridt, hvorfor julegaverne snart skal købes og pakkes ind. Du ved allerede, at hårde pakker hitter hos de fleste børn, men måske mangler du et indblik i, hvad børn rent faktisk ønsker sig i vores moderne tidsalder. Er det korrekt antaget? I så fald bør du fortsætte læsningen. Du får nemlig en håndfuld gode julegaveidéer i dette blogindlæg. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte julegave til familiens mindste.

El motorcykel

En el motorcykel er en alletiders gaveidé – især til den fartglade dreng.

De elektriske motorcykler til børn forhandles i mange forskellige størrelser og farver. I din søgen på den rette el motorcykel til dit barn bør du være særlig opmærksom på de vigtigste faktorer bestående af aldersgruppe, hastighed og batterilevetid. Især sidstnævnte faktor er meget vigtig. Der er jo ikke meget ved at købe en el motorcykel, som skal lades op konstant.

Lyder det som en god julegaveidé? Så find en el-motorcykel her. Forhandleren tilbyder i øvrigt gratis og hurtig levering.

Rulleskøjter

En anden fremragende gaveidé er de klassiske rulleskøjter. Denne gaveidé er særlig god, idet dit barn ikke blot går en masse sjove oplevelser i møde. Barnet vil også få en masse motion og frisk luft. Ergo er det en rigtig god investering.

Husk også at købe cykelhjelm og et komplet beskyttelsessæt, så du trygt kan sende dit barn ud på nye eventyr. Ejer dit barn allerede et par rulleskøjter, kan du i stedet overveje at købe et løbehjul eller et skateboard. Der findes mange alternativer produkter.

Bordtennisbord

Der er også rig mulighed for at kombinere underholdning og fysisk aktivitet med et bordtennisbord i hjemmet. Der findes efterhånden mange kompakte bordtennisborde, som uden problemer kan stå i stuen eller på hjemmekontoret. Det er endvidere ikke ualmindeligt, at bordene kan klappes sammen og køres væk på hjul ved behov. Du er takket være denne sammenklappelige funktion ikke nødsaget til at lade bordet stå synligt fremme hele tiden.

Foruden at sætte penge af til selve bordet bør du også overveje at købe et par ergonomiske bat og en masse bolde. Bordtennisbolde holder ikke evigt, hvorfor du med fordel kan købe rigeligt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Legetøj

Dansk virksomhed går mod strømmen: Starter fysisk legetøjsforretning

Legetøj

Sejleg.dk – dansk webshop med base i 8670 Låsby – har siden d. 1. maj 2013 forkælet børn fra hele landet med kvalitetslegetøj til både indendørs og udendørs brug. Efter mere end fem år i branchen har jeg – Michael Grau Andersen / indehaver – taget en stor beslutning. Jeg har nemlig valgt at prøve lykken med en fysisk butik i Låsby.

Et sandt paradis for børn på vej til Låsby

Sejleg er torsdag d. 1. november 2018 klar til at slå dørene op for en stor og inspirerende butik spækket med legetøj fra ende til anden. Vi ønsker at slå os på et stort udvalg, som selv ikke de største kæder kan hamle op med. Vores udvalg består af alt fra bamser og legemad til løbehjul og cykler til både store og små. Foruden at tilbyde et stort udvalg gør vi en dyd ud af at opretholde et tårnhøjt serviceniveau. Det er vores store ønske at give hver eneste kunde en god oplevelse, når de besøger os.

I den nye butik kommer vi til at byde på kvalitetslegetøj fra kendte brands som Lego, Kiddy, Hello Kitty, Göki, Heros og mange flere. Alle mærker er nøje udvalgt med udgangspunkt i vores strenge kvalitetskrav. Vi ønsker nemlig kun at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste – og selvfølgelig til overkommelige priser.

SejLeg_Logo

Vores butik åbner på Århusvej 10, 8670 Låsby, hvor vi ser frem til at byde forældre og børn fra nær og fjern velkomne. Vi håber på at se en masse glade børn, som vil have mulighed for at se, røre og prøve vores legetøj. Vi vil endvidere diske op med en lang række uimodståelige tilbud på legetøj til både piger og drenge. Med andre ord er der rig mulighed for at gøre en god handel – samtidig med at børnene kan få en skøn oplevelse.

Den omvendte strategi: Derfor prøver jeg lykken med en fysisk forretning

I en digital tidsalder hvor flere og flere butikker dropper den fysiske kontakt til fordel for en webshop, ønsker jeg at gå den anden vej. Jeg har drevet sejleg.dk i en lang årrække og er nu klar til at tage skridtet videre – med en fysisk butik. Det ønsker jeg at gøre, da jeg ved, hvor stor en oplevelse det er at træde ind i en legetøjsforretning for et barn. Den oplevelse får man ikke ved at handle på nettet, hvor man må vurdere varerne ud fra en produktbeskrivelse og en håndfuld billeder.

Med denne nye butik forsøger jeg at tilgodese alles behov – både dem som foretrækker at handle på nettet og dem som sætter pris på at besøge en fysisk forretning med eller uden deres børn. Jeg håber – med et stort udvalg og kompromisløs service – at gøre min butik til en succes.

Læs mere

Legetøj

3 must-haves til sommerhaven for børnefamilien

Badebassin

Sommerens kommen betyder havetid. Efter en lang periode med vinter og kulde kan danskerne ikke få nok at det gode vejr, og hvad sommeren ellers indebærer. Især børnefamilier har meget glæde af sommerhaven, hvor mange hyggelige dage og aftner tilbringes. Jo federe ens have er, jo mere tid har både børn og voksne lyst til at tilbringe i den.

Derfor er det også ideelt at have noget sommerlegetøj og -redskaber i haven, så børnene har noget at tage sig til.

Nedenunder gives en guide til 3 must-haves til sommerhaven, og ellers kan man få meget mere inspiration her.

Sandkasse til de mindste

For de mindste er en sandkasse altid et stort hit. Her kan de tilbringe mange timer med at bygge sandslotte og sandkager og generelt udfolde deres kreative evner. Man kan få sandkasser i mange forskellige størrelser og former. Nogle sandkasser er også indrettet således, at låget bliver til en bænk, hvilket kan være en god ting at have til forældrene, der ikke altid gider sidde i sandet, når de skal lege med deres børn.

Ellers handler det generelt bare om at finde ud af, hvilken sandkasse, der passer til ens have og yderligere behov.

Badebassin til de varme sommerdage

Når den danske sommer tager sig godt ud, kan temperaturerne godt snige sig op på en del varmegrader. Og når det er så varmt, er der behov for at blive kølet af. Derfor er det perfekt at investere i et badebassin, som man kan puste op til de varmere dage. Børnene vil elske at plaske rundt, og hvis bassinet er stort nok, kan forældrene jo også tage sig et tiltrængt dyp.

Igen kan badebassinerne fås i mange forskellige størrelser, hvor det her handler om at afgøre med sig selv, hvor meget plads i haven man har lyst til at afsætte til et bassin. Ligesom børnenes størrelse også har betydning for omfanget af bassinet.

Den evige klassiker – gyngestativet

Et gyngestativ vækker altid stor begejstring hos børn. Hvem kan ikke huske følelsen af at nå himlen, mens man gyngede så højt, man kunne? Eller følelsen af at hoppe flere meter ud i luften, når man satte af fra gyngen, mens man var i luften?

Disse gode stunder på gyngestativet vil de fleste forældre gerne viderebringe til deres børn. Derfor skal der da være et gyngestativ i en enhver børnefamilies have. Det kan med stor sikkerhed siges, at børnene i hvert fald vil tilbringe mange timer på stativet. Man kan se nogle af de bedste gyngestativer her.

Læs mere

Legetøj

Hvor skal jeg købe legetøj til mit barn?

legetøj

Alle børn elsker legetøj. Giv dem noget at lege med, og de kan forsvinde ind i en vidunderlig fantasiverden i mange timer.

Med legetøjet som allieret kan børnene både lege selv, med forældrene eller med jævnaldrende. Og som forælder vil man selvfølgelig gerne hjælpe sine børn til at opleve denne fantastiske form for frihed, som legen og fantasiens verden skaber. Men hvor skal man gå hen for at finde det gode legetøj?

I de klassiske legetøjsbutikker

Denne kategori udgør det mest oplagte og nok også det mest åbenlyse valg. De klassiske legetøjsbutikker har alt det nyeste inden for legetøj til børn. Her kan man både få helt simple ting og de mest komplicerede stykker legetøj, og kvaliteten er sikret.

Problemet ved disse butikker kan være, at tingene kan være dyre. Har man ikke et stort rådighedsbeløb kan man kun få råd til de mest spegede af tingene. Samtidig er noget af legetøjet også så avanceret, at det fratager børnene muligheden for at finde på og lege selv. Som forælder er det op til en selv at vurdere, hvad man synes om det konventionelle legetøj.

I genbrugsbutikkerne

Dette er en noget alternativ, men ofte langt billigere, tilgang til det at købe legetøj til sine børn. Rigtig mange genbrugsbutikker har et stort udvalg af brugt legetøj, og de sælger det til næsten ingen penge. På den måde kan man købe ret meget legetøj for samme beløb, som ét stykke måske havde kostet i de rigtige butikker.

Ulempen er, at udvalget er mindre her, og legetøjet kan være slidt. Man oplever derfor ikke helt samme kvalitet, som man gør, når man køber legetøjet fra nyt, og det holder måske heller ikke så længe.

Legetøj på afbetaling

Dette kan betragtes som den gyldne middelvej for de økonomisk klemte forældre, der stadig gerne vil give deres børn det bedste af det bedste. Rigtig mange butikker, særligt online, tilbyder nemlig muligheden for at købe legetøj på afbetaling. Gør man dette, så får man et nyt stykke legetøj, som man betaler af hen over tid. Du kan købe legetøj på afbetaling her.

Fordelen ved denne løsning er, at man får noget, som er nyt og godt. Og samtidig behøver man ikke at lægge en masse penge på én gang, men kan betale mindre beløb over tiden. Ulempen ved dette er selvfølgelig, at man skal regne med en længerevarende økonomisk belastning.

Slå ikke dig selv i hovedet over legetøj

Lige meget hvilken løsning du ender med at ty til, så husk, at dit forældreskab ikke er defineret af det legetøj, som du giver dit barn. Det vigtigste er kærlighed og omsorg, og legetøjet skal altid ses som et dejligt supplement til dette.

Læs mere

Legetøj

Gør dit barns fødselsdag til en mindeværdig en af slagsen

Børnefødselsdag

Det er lettere sagt end gjort at arrangere en succesfuld børnefødselsdag, men det behøver faktisk hverken at være dyrt eller besværligt at stable en god børnefødselsdag på benene.

I denne artikel kan du finde svar på, hvordan du gør dit barns fødselsdag til en mindeværdig en af slagsen. Du kan helt sikkert få glæde af vores tips, uanset om dit barn fylder 1, 3 eller 10 år.

Skab den rigtige stemning med fødselsdagstog og flag

Skal du planlægge en mindeværdig dag for dit barn, så er det ikke nok, at du tænker over, hvad barnet skal have i gave. Du skal også gøre dig tanker om oppyntningen, som selvfølgelig skal sidde lige i skabet. Ikke alle børn går lige meget op i oppyntning, men man går nu aldrig helt galt i byen med et fødselsdagstog og en masse små flag. Foruden selve fødselsdagstoget skal du også huske at investere i små lys, som passer til toget.

Med fødselsdagstog og flag på bordet bliver der virkelig skruet op for hyggen.

Det store gaveræs – hårde pakker står fortsat i høj kurs

I modsætning til voksne, så bliver børn ikke synderligt glade for at modtage bløde pakker, selvom man da altid kan bruge en ny sweatshirt, et par nye underbukser og en varm hue. Da børn ikke er begejstrede for bløde pakker bør du i stedet rette din opmærksomhed mod de hårde pakker i form af legetøj og diverse udstyr til børneværelset.

Der findes oceaner af legetøj, så hvilket legetøj skal du købe, hvis du skal være sikker på at vælge rigtigt? Her hos infobarn.dk har vi rigtig gode erfaringer med at købe trælegetøj, som både er super moderne og i øvrigt holder rigtig godt. Trælegetøj hitter hos både piger og drenge, hvorfor denne gaveidé er værd at have med i overvejelserne uanset barnets køn. I det store udvalg af trælegetøj finder man bl.a. udrykningskøretøjer, togsæt, legemad og spil af træ.

Lad barnet bestemme menuen

Som forælder er det dit ansvar at sørge for, at dit barn spiser både sundt og varieret, men én gang om året bør du lægge ansvaret fra dig. Er dit barn helt tosset med pizza, burger eller lasagne, så bør dét stå på menuen. Der skal endvidere være plads til at drikke sodavand, saftevand og andre sukkerholdige drikkevarer på denne store dag. Man fylder jo kun år én gang om året.

Læs mere

Indretning

Tidens bedste køb til det moderne børneværelse

Børneværelse

Internettet bugner af webshops, som har specialiseret sig i at sælge møbler, legetøj og lamper til børn. Det er hos disse digitale forhandlere muligt at købe stort set alt til børneværelset.

Du kan som forælder helt selv bestemme, hvordan dit barns værelse skal indrettes, men hvorfor ikke søge inspiration? Ved at søge inspiration kan du blive klogere på, hvordan man gør børneværelset både funktionelt, hyggeligt og praktisk på samme tid. Tag altid udgangspunkt i barnets personlighed, når du indretter børneværelset.

Inddrag dit barn i indretningsprocessen

For at gøre børneværelset så funktionelt og velfungerende som overhovedet muligt bør man inddrage sit barn i indretningsprocessen. Alle hjemmets øvrige rum bliver indrettet på de voksnes præmisser, så børneværelset bør indrettes på barnets – og kun barnets – præmisser. Et børneværelse må gerne være elegant og moderne, men det visuelle aspekt er sjældent det, der fylder mest hos børn. For barnet er det vigtigere, at der er plads til leg, og at der er trygt at være.

Det er på mange måder fordelagtigt at give ens barn medbestemmelse, når børneværelset skal indrettes. Lad barnet komme med ønsker til både farver, møbler, vægpynt og andet. Jo mere du inddrager dit barn, desto større chance er der for, at du rammer plet med indretningen.

At lade barnet få medindflydelse gavner både barn og forældre, idet man kan undgå mange potentielle uoverensstemmelser.

De bedste køb

Nu hvor vi har slået fast, at det er hensigtsmæssigt at inddrage ens barn i indretningsprocessen, er det blevet tid til at løfte sløret for de bedste køb. Nedenfor bliver du introduceret for, hvilke produkter der har fundet vej til rigtig mange danske børneværelser de seneste år:

  • Legekøkken – Ethvert barn med interesse for madlavning fortjener at have adgang til sit eget private legekøkken. Netop legekøkkener har stået øverst på mange børns ønskesedler i en årrække. Der findes både små og store legekøkkener til børneværelset. Du kan finde det perfekte legekøkken til dit barn på nettet.
  • Købmandsbutik – Nyder dit barn at lege købmand, så skal du give det mulighed for at udfolde sin fantasi. Til det formål vil det være oplagt at købe en købmandsbutik og diverse tilbehør i træ. Af nyttigt tilbehør kan der nævnes et kasseapparat og diverse legemad. Der findes en hel verden af legemad, så dit barns livret findes helt sikkert også som legemad.
  • Gyngehest – Gyngehesten er en vaskeægte klassiker, som ikke desto mindre lever i bedste velgående. Den første gyngehest blev produceret for mange hundrede år siden, så det er beundringsværdigt, at dette stykke legetøj fortsat er så populært. Gyngeheste forhandles i mange farver og størrelser.

Brug for mere inspiration? Så læs nogle af vores mange andre interessante blogindlæg.

Læs mere

Legetøj

Inspiration: Julegaver til babyer

Legetøj barn

Juleaften – d. 24. december er dagen, som alle verdens børn har glædet sig til i ét helt år. Dagen nærmer sig med hastige skridt, så hvis du har et stort ønske om at finde den perfekte gave til dit barn, så skal du snart have sat gang i din gavejagt.

legebyen_dk

Infobarn.dk giver dig her en lang række gode idéer til julegaver til børn i alderen 1-3 år. Du får altså kompetent hjælp til at finde de helt rigtige julegaver til familiens mindste medlemmer.

Vi gør opmærksom på, at vi har søgt inspiration og anvendt billeder fra www.legebyen.dk

Legetøj til børn

Musikinstrumenter

Der findes traditionelt legetøj, og så findes der indlæringslegetøj.

I dag opleves der en stigende interesse for indlæringslegetøj, herunder forskellige musikinstrumenter, som udvikler barnets musikalske evner. Selvom barnet endnu ikke kan synge med på sangene og skelne tonerne fra hinanden, så skal du være bevidst om, at barnet er modtagelig for både lyde og stemninger.

Til de mindste børn er der mulighed for at købe forskellige plastinstrumenter bestående af både bjælder og rangler. Når barnet bliver ældre, er det oplagt at købe trommer og xylofoner.

Legetøj

Aktivitetstavle

Er du mor eller far til et lille barn, så er det ganske sandsynligt, at du ved, hvad en aktivitetstavle er. Disse tavler er nemlig blevet revet ned fra butikshylderne de seneste år.

En aktivitetstavle styrker barnets fantasi, motoriske færdigheder og koncentration, hvorfor det er en fantastisk julegaveidé. De mest eftertragtede aktivitetstavler er formet som forskellige dyr, såsom bjørne, flodheste og elefanter. Dette lidt særlige legetøj er tilegnet børn fra 1 år og opefter.

Tavlerne falder som regel i god jord hos både piger og drenge.

Sjov og leg

Legemåtte

Det er ikke alt legetøj, der koster mange penge. Såfremt du leder efter en billig gave til din baby, så kan du med fordel købe en legemåtte. Du kan eksempelvis købe en praktisk og sikker legemåtte i skum, som kan samles i løbet af ét minut.

Legemåtter bør være at finde i enhver husstand med små børn, da måtterne er perfekte at lege på. Der er garanti for mange timers sjov og sikker leg med en legemåtte i hjemmet.

Læs mere

Babyudstyr

Få styr på det økonomiske, før du får børn

Børn er en gave. Sådan bliver de i hvert fald ofte omtalt. Men når man får børn, påtager man sig samtidig et nyt og vigtigt ansvar – nemlig at sikre den bedst mulige opvækst for et nyt lille væsen. Derfor skal man som forældre have styr på en lang række ting inden fødslen. Ikke mindst ens økonomi, da den ofte spiller en helt central rolle i tilværelsen. Nedenfor kan du få et par tips til at få styr på din økonomi, som skal være fundamentet for dit barns opvækst.

Læg et budget

Et budget er en af grundstammerne, når man skal sikre sig en solid økonomi. Det handler om balanceringen mellem indtægter og udgifter, som mindst skal være på omgangshøjde – og som meget gerne må være større på indtægtssiden. Ved at lægge et budget kan du få et overblik over dine udgifter, samtidig med at du eventuelt kan skære ned på unødvendige udgifter og derigennem opnå en bedre økonomi.

Skil dig af med unødvendige udgifter

Når barnet kommer, skal der prioriteres. Det er derfor ikke længere sikkert, at du har råd til en dyr motorcykel eller en anden luksusgode, da barnet skal sættes i første række. Derfor er det vigtigt, at du skiller dig af med unødvendige udgifter.

Spørg familien om hjælp og køb brugt

Når man skal have et barn er der en masse ting, man skal anskaffe sig – alt fra en barnevogn til legetøj. Ofte kan en billig løsning på alle disse investeringer være at forhøre sig hos familie og venner. Babyudstyr af forskellig slags kan nemlig hurtigt komme i overskud, hvilket betyder, at du kan lave en god og billig handel. Det er ligeledes muligt at finde billigt og brugt babyudstyr på nettet.

Læs mere

Populære indlæg