Følg os

Andet

Hvordan vælger jeg den rigtige stjernekikkert?

Stjernekikkert

Med lysforurening og mere smog er der desværre kedelige udsigter til at kunne se mod stjernerne, planeterne, og hvad der ellers er at finde i det ydre rum. Er det derfor noget, som du eller dine børn skal nå og opleve inden for de næste par år, så er det ved at være tid til at købe en stjernekikkert.

Men hvordan vælger man den rigtige stjernekikkert? Det forsøger vi at besvare her i artiklen, hvor vi giver dig nogle råd og viden om faktorer, som du bør være særligt opmærksom på i forbindelse med købet. De skulle forhåbentligt gerne gøre det lidt nemmere at finde den helt rigtige stjernekikkert for dig.

Afdæk dine behov

Det første du skal tage stilling til er, hvor meget din stjernekikkert skal kunne. Vil du nøjes med at kunne se de største himmelobjekter, som eksempelvis månen, vores naboplaneter og galakser? Eller vil du kunne gå langt mere i detaljen og se endnu mere?

Jo større detaljegrad, og jo større zoom du ønsker, desto mere avanceret og ofte dyrere vil den rigtige stjernekikkert naturligvis være.

Læs tests af stjernekikkerter

Når du nogenlunde ved, hvad du er på udkig efter, kan du med fordel begynde at læse diverse tests og lignende. Dyk ned i nogle af disse bedst i test-artikler, der samler flere forskellige modeller, og dermed giver dig et godt overblik over mulighederne.

Der findes naturligvis mange af sådanne derude. En af de gode er denne test af stjernekikkerter, hvor der er noget til enhver smag og ethvert budget. Samtidig kan du læse præcis, hvad der gør den pågældende kikkert særligt værd at fremhæve. Et oplagt sted at finde inspiration.

Læg et budget

Nu ved du nogenlunde, hvad du er på udkig efter, og du har forhåbentligt fået en idé om, hvad du kan få for dine penge. Næste trin er derfor at lægge et budget. Det kan nemlig meget hurtigt blive meget dyrt, når man skal købe en stjernekikkert. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd har afklaret med dig selv, hvor meget du må bruge på købet.

Bruger du mindre, er det jo bare dejligt, og bruger du alle de afsatte penge, er det helt okay. Du bør dog også afsætte lidt penge til køb af tilbehør. Der findes nemlig masser af brugbart tilbehør til stjernekikkerter. Det gælder bl.a. søgere, dughætter, tasker og meget mere. Sådant tilbehør vil også være en rigtig god gaveidé, hvis du mangler noget at ønske dig.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Andet

Guide til at finde børnepasning i lokalområdet

Barnepige

Nogle gange løber hverdagen fra os, og vi indser, at der simpelthen ikke er timer nok i døgnet til at nå det hele. Derfor kan det være nødvendigt at finde en hjælpende hånd, der kan lette lidt på de mange opgaver. En af de ting, vi altid ønsker at værne ekstra godt om, er vores børn. Men det er ikke altid, at tiden er til at være hos dem så meget, som vi egentlig ønsker. Derfor kan det være en kæmpe hjælp med en børnepasser.

Vores børn er vores guld. Vi er meget beskyttende omkring dem, så skal andre ind i vores hjem, kræver det en god portion tillid og den helt rigtige til jobbet. På https://handyhand.dk/hh/boernepasning kan du finde en sød og omsorgsfuld børnepasser, der passer ind i jeres familie.

Vælg mellem mange kompetente profiler

For at du kan føle dig tryg ved at efterlade dine børn i en andens hænder, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige person til jobbet. På Handyhand finder du et stort netværk af børnepassere, der gerne vil give en hjælpende hånd. Det er herefter op til dig at finde ud af, hvilken profil der er den helt rigtige for dig og dine børn.

Har du et par krudtugler med fart på, der altid er klar på nye udfordringer og eventyr? Så skal du måske have fat i en børnepasser, der selv er klar på nogle aktive stunder med børnene. Er dine børn mere til højtlæsning og lektielæsning? Så find dig en hjemmehjælper med tålmodighed, og som evner at imødekomme dine børns ønsker og behov.

På siden har du rig mulighed for at blive klogere på de mange børnepassere. Først vælger du, hvilken by du ønsker børnepasning i og herefter dukker en masse potentielle matches op. Klikker du dig ind på den enkelte profil, kan du læse lidt om, hvem personen er, hvilke kvalifikationer de har, og hvad de har arbejdet med før.

På de forskellige profiler kan du også se et billede af den person, du læser om. Har personen før udført arbejde igennem Handyhand, kan du også se, hvad andre har sagt om ham eller hende. Det giver dig en mulighed for at danne et indtryk af personen ud fra andres erfaringer.

Mærk efter i maven

Det er en stor beslutning, når du skal invitere en fremmed ind i dit hjem. Derfor er det også vigtigt, at det føles helt rigtigt. Et billede siger mere end tusinde ord. Det har du formentlig hørt før, og det gælder også i denne sammenhæng. På profilerne kan du se billeder af de mennesker, der stiller sig til rådighed som børnepasser hos dig. Her kan du danne dig et indtryk af, hvem der gemmer sig bag skærmen.

Når du har udset dig en profil, er det nemt og enkelt at tage kontakt. Du sender blot personen en besked, og så aftaler I videre derfra. Så er det blot om at være ærlig over for dig selv ved første møde og mærke efter, om det føles som det helt rigtige match.

Læs mere

Andet

Opbevaring af barnets aflagte tøj og legetøj

Børneting

Som forælder – ikke mindst som førstegangsforælder – køber man typisk rigtig mange ting til sit barn. Det gælder ikke kun tøj, men også legetøj, møbler og diverse udstyr. Alt dette kommer barnet til at vokse fra før eller siden. Når den tid kommer, så kan man selvfølgelig overveje at sælge det eller give det væk til nogle i familien eller nødhjælp. Der er dog også en anden løsning; du kan leje et depotrum og få opbevaret alle tingene der. Denne løsning er ideel, hvis man forventer, at der kommer flere børn til familien inden for en årrække. Når den tid kommer, så slipper man nemlig for at skulle købe alle tingene igen.

Step 1 – Sortering

Det første du skal gøre er at sortere barnets mange ting. Du kan evt. lave to bunker – én bunke med ting, der skal opbevares og gemmes, og én bunke med ting, der skal enten sælges eller gives væk. På den måde tvinger du dig selv til at overveje, hvad der skal gemmes. I den anledning skal du være opmærksom på, at jo mere du vil gemme, desto mere opbevaringsplads vil du få brug for. Er der ikke plads til det hele i garagen eller på loftet, så skal du ud at kigge efter opbevaringsplads ude i byen.

Step 2 – Afdækning og pakning

Nu har du fundet ud af, hvilke ting der skal gemmes. Disse udvalgte ting skal afdækkes og pakkes ned, så det er klart til at blive opbevaret på et depotrum e.l. Til afdækningen kan du bl.a. få brug for tæpper, bobleplast og avispapir, som kan skåne alt fra barnevogne og pusleborde til bøger og spilkonsoller. For at skabe orden bør du også investere i nogle flyttekasser, som bør deles ind i forskellige kategorier. Du kan med fordel notere på de forskellige kasser, hvad de indeholder. Brug her en tusch. Det tager lidt ekstra tid at mærke alle kasserne, men det er det hele værd. Det vil nemlig spare dig for en masse forvirring, når du engang skal bruge tingene igen.

Step 3 – Depotrum

For at opbevare førnævnte ting har du selvfølgelig brug for noget opbevaringsplads – det siger næsten sig selv. Da børneting i form af bl.a. tøj og legetøj kan fylde rigtig meget, er det ikke sikkert, at du kan finde plads til det hele i hjemmet. Heldigvis findes der mange både små og store depotrum, der kan rumme mange flyttekasser.

Aarhus er sammen med København nogle af de danske byer, der huser allerflest depotrum. Bor du i f.eks. Aarhus, så foretag en Google-søgning på termer som depotrum aarhus og opbevaringsrum aarhus for at se mulighederne. Du kan også klikke dig ind på depothuset.dk/opbevaring-aarhus/, hvor Depothuset præsenterer dig for en masse gode tilbud.

Læs mere

Andet

Værd at vide om familiepleje: Sådan fungerer det

Glad familie

Familiepleje er en ordning, hvor børn og unge, der af den ene eller anden grund ikke kan (eller bør) leve hos deres biologiske forældre, hvad enten det er midlertidigt eller på længere sigt, bliver anbragt hos plejeforældre.

Disse er ikke at forveksle med adoptivforældre, da plejebørn ikke på et lovmæssigt plan er børn af plejeforældrene. Det kan være, at et statsligt organ er ansvarligt for at anbringe barnet hos plejefamilien, men til tider kan det også være en del af familiens netværk. Vi vil her tage et kig på, hvordan kommunerne håndterer familiepleje.

SofusMATCH: Kommunens journalsystem

SofusMATCH er et journalsystem udviklet til brug af kommunernes familieplejeorganisation. Målet er at sikre overblik samt at lette arbejdsprocessen med henhold til de rent praktiske forhold om familiepleje og anbringelser i familiepleje. Det er tiltænkt håndteringen af alt vedrørende anbringelser af børn. Fortsæt læsningen for at blive klogere på det smarte system.

Hvorfor bruge et journalsystem?

Den største grund til, at det kan være en god idé for kommunerne at benytte et sådant system er, at det skaber overblik over dokumenter, grundoplysninger og godkendelser samt mulige andre relevante informationer om barnet. Det gør det ved, at alle oplysninger er samlet ét og samme sted. Det dækker over barnet, familieforhold og bosted.

SofusMATCH med sin overskuelige brugerflade

Målet med SofusMATCH er at gøre det så let som overhovedet muligt at benytte journalsystemet. Dertil har de udviklet nogle brugervenlige it-værktøjer, der gør det nemt at klare alt det praktiske arbejde, både for den menige medarbejder og organisationen som helhed.

Dette bevirker, at hverdagen bliver lettere og mere overskuelig for kommunens ansatte, da man derigennem sparer tid og gør arbejdsgangen mere hensigtsmæssig.

Høj fortrolighed sikres

Der er fokus på, at personfølsomme oplysninger registreres under sikre forhold, blandt andet ved at leve op til persondataforordningen fra 2018. Fortroligheden medfører, at både plejefamilien og familieplejens medarbejdere trygt kan benytte journalsystemet.

Et dagbogsprogram til at koble dokumentationen på den givne målsætning

Foruden at tilbyde et journalsystem, så tilbyder SofusMATCH også et dagbogssystem, hvori man kan indsamle og dele nødvendig viden samt resultater. Herigennem vil det være muligt at koble den dokumentation, man indsætter i journalsystemet, på hvad end kommunen har af målsætninger og evalueringer for det givne barn. Herved bliver det lettere at måle vedkommendes udvikling.

Læs mere her for at få flere detaljer om, hvordan journalsystemet og dagbogsprogrammet virker, og hvilke fordele og ulemper der er forbundet med disse værktøjer.

Læs mere

Andet

Gør weekendhyggen med børnene bedre end nogensinde

familiehygge

Weekend er lig med hygge, hvis I er en børnefamilie. Der er masser af sjove og rare ting, I kan lave sammen, så der er nok at tage fat i. Det er altid hyggeligt at tage en tur i køkkenet og bage sammen, og I behøver ikke nødvendigvis altid at tage på tur for at tilbringe en god dag sammen. Hvis I dedikerer lørdagen til hygge derhjemme, vil børnene helt sikkert hygge sig mindst ligeså meget, som hvis de kom en tur i zoo. Her får du forslag til, hvordan en rigtig god hjemme-dag i weekenden kan se ud.

Småkager fyldt med pynt og glassur

Småkager er altid et stort hit og noget, som børnene aldrig bliver trætte af. Der findes utallige opskrifter, så først og fremmest skal I i fællesskab finde frem til dem, I bedst kan lide. Dem med chokoladestykker kan de fleste lide, men hvis I er eventyrlystne, kan I også prøve at bage kager med for eksempel appelsin eller lakrids. Så længe I husker at bruge masser af smør, skal det nok gå godt, uanset hvilken smag I så vælger.

Når først kagerne er bagte, handler det om at pynte dem på allerfineste vis. Det er selvfølgelig vigtigt at have rigeligt med pynt, for det er ofte denne del af processen, som børnene holder mest af. Til at starte med kan I lave en god og lækker glassur, som farves med frugtfarve. Har I flere forskellige flasker liggende, skal I endelig lave en hel pallette af flotte nuancer. Herefter er det tid til at putte en masse små lækkerier på toppen. Det kan både være slik, krymmel, glimmer eller lidt sundere alternativer som bær eller nødder. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser, så spørg eventuelt dine børn, hvad de godt kunne tænke sig at putte på kagerne. Måske har de gode ideer. Når kagerene er pyntet, skal I bare vente et stykke til, indtil glassuren tørrer. Det kan godt være svært, så måske er det i orden, hvis I lige smager en enkelt, selvom pynten ikke er helt tør endnu…

Lav en hjemmebiograf

Som en perfekt afslutning på dagen, kan I lave jeres helt egen biograf. Først og fremmest handler det om at få fat i nogle gode film, I alle kan lide at se. Så er det også perfekt, hvis I har en stor tv-skærm eller måske en projektor, så I kan lave et vaskeægte biograflærred.

Det er selvfølgelig en vigtig detalje, at der er styr på biografguffet. Måske har I ikke lige en popcornmaskine liggende, men så kan I jo altid lave dem i gryde. Det er ligeledes oplagt at spise de lækre småkager, I bagte tidligere på dagen. Hvis I dog vil gå all-in og så bare elsker popcorn ret højt, så kan I faktisk godt finde popcornmaskiner til privat brug. Det kan være en fin investering, hvis I ved, det er noget, I kommer til at bruge meget i fremtiden.

Du kan selvfølgelig også hygge med ungerne på anden vis. Læs mere om det via linket.

Læs mere

Andet

Sådan får du fikset dit barns Mac

Børn med computer

Den amerikanske gigant inden for elektronik – Apple – har i de seneste år taget verden med storm. I dag er der rigtig mange mennesker, der drømmer om at eje et Apple produkt i form af en computer, mobil eller tablet. Chancen for at dit barn netop har en Apple computer er derfor ret stor. En sådan type computer bliver i Apple regi kaldet en Mac.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad man kan gøre, hvis ens Mac mod forventning skulle gå i stykker. Herunder kan du læse meget mere om vedligeholdelse og reparation af mac computere, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad er en Mac computer?

I dag er der et hav af forskellige Mac computere på markedet. Disse inkluderer alt fra den fjerlette bærbar kaldet Macbook Air til den stilrene stationære computer kaldet iMac. Uanset hvad skal man i langt de fleste tilfælde give en temmelig høj pris for at få fikset sin computer, hvis den går i stykker. Det er ingen undtagelse, når det kommer til Apple. Grundet deres store popularitet har Apple blandt andet øjnet muligheden for at sætte prisen for deres reservedele op. Derved bliver prisen for en reparation af en Apple computer typisk væsentligt højere end reparationen af en computer af et andet mærke. Dette skal dog ikke forhindre dig og dit barn i at nyde godt af Apples skønne og stilfulde produkter. De byder på et væld af egenskaber og en lang forventet levetid.

Det skal du gøre, hvis dit barns Mac går i stykker

Hvis dit barn oplever, at der er noget galt med vedkommendes Apple computer, så er det uhyre vigtigt, at I får den til reparation med det samme. Hvis man venter for længe med at sende sin computer til reparation, kan det i værste fald ende med flere defekter. Derfor må I tage kontakt til jeres lokale tekniker, der sandsynligvis også tager sig af Apple computere. I kan evt. indhente et tilbud på reparationen, inden I foretager jer yderligere.

Dernæst er det vigtigt, at I får forklaret jeres reparatør, hvad der er galt med computeren. For at vedkommende kan fikse dit barns computer, er I nødt til at konkretisere problemet på bedste vis. Herefter er det op til den givne fagmand at afgøre, hvad der kan gøres ved problemet. Her er det en god idé at spørge sin lokale reparatør til råds om, hvordan man undgår, at det samme problem opstår igen. Typisk tager en reparation ikke mere end et par dage, hvorfor dit barn ikke skal undvære enheden i længere tid end højst nødvendigt.

Læs mere

Andet

Fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra som forælder

Far og barn på kontor

Du eller din udkårne har sat et vidunder til verden. Det er uden sammenligning det største, man kan opleve, hvorfor du skal tillade dig at være glad og stolt. Du må dog ikke glemme, at der venter en hverdag efter endt barsel. Netop dét at få karriere- og familieliv til at gå op i en højere enhed kan være en større udfordring end som så, hvorfor vi gerne byder ind med en håndfuld guldkorn.

I dagens Danmark er der rig mulighed for at få et fleksibelt job, hvor man mere eller mindre selv vælger, om man vil møde op på et kontor, eller om man vil arbejde hjemmefra. Står du over for netop dette dilemma, og har du svært ved at træffe en beslutning, så kan du måske blive lidt klogere på dit valg ved at læse denne artikel. Vi vil nemlig fremhæve nogle af de mest betydningsfulde fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra som forælder.

Er du overbevist om, at du vil trives med at arbejde hjemmefra, så skal du ikke tøve med at indrette dit eget kontor i hjemmet. Du kan i den forbindelse få brug for EFG kontormøbler. EFG er garant for høj kvalitet og upåklagelig ergonomi. Af følgende grund kan vi varmt anbefale deres møbler til kontoret.

Fordele

  1. Du kan frigøre mere tid til din familie – Du kan med al sandsynlighed frigøre en masse værdifuld tid, hvis du vælger at arbejde hjemmefra. Ved at arbejde hjemmefra slipper du nemlig for at skulle bruge tid på at komme til og fra arbejdspladsen, hvad enten du normalt cykler, kører eller går på arbejde. Antager vi, at du har 30 min. på arbejde, så vil du kunne spare 5 timer om ugen, som du kan bruge sammen med din familie. Hvert et minut tæller i en travl hverdag, hvorfor en tidsbesparelse på 5 timer ikke bør tages for givet.
  2. Du sparer penge på transport – Antager vi, at du enten benytter dig af offentlig transport eller tager bilen til og fra arbejde, så vil du potentielt set kunne spare mange tusinde kroner om året. Dog mister du selvfølgelig også noget kørselsfradrag, hvorfor det ikke udelukkende er en fordel.
  3. Du behøver ikke at gøre noget særligt ud af dig selv – Arbejder du hjemmefra, bestemmer du i princippet selv, om du vil bære jakkesæt eller nattøj. Du behøver nemlig ikke at gøre noget særligt ud af dig selv, når du bare skal sidde på dit hjemmekontor, hvor ingen kan se dig. Det sparer dig for en del tid og besvær.

Familieøkonomi

Ulemper

  1. Du får svært ved at adskille arbejde og fritid – Mange iværksættere med kontor i eget hjem kan nikke genkendende til, at det kan være svært at balancere arbejde og fritid. Faktisk oplever mange, at de to ting ofte flyder sammen, hvilket er kritisk, idet det kan føre til stress. Føler du hele tiden, at du er på arbejde, så får din krop og dit hoved aldrig tid og plads til at slappe af.
  2. Du risikerer i højere grad at blive forstyrret – Som forælder har du højst sandsynligt erfaret, at børn fylder og støjer meget. Det høje støjniveau vil med sikkerhed have en negativ indvirkning på din koncentration, hvorfor du bør overveje, om det er en god idé at arbejde hjemmefra. En løsning kan være at vente med at hente barnet til, at man har afsluttet dagens arbejde.
Læs mere

Andet

Sådan finder du den bedste barselsgave

Barsel

Nu er tiden kommet. Du kender nogen, der er blevet forældre. De har fået den største gave i livet. Så du skal også give en gave. For dem er det en tid med stress, søvnmangel og uanede mængder lykke. For dig er det tid til at finde den rette barselsgave.

Verdenen af barselsgaver ligger for dine fødder og mulighederne er mange, så det er bare at komme i gang! Læs videre herunder og få en masse god inspiration til barselsgaver på her.

Barselsgaven der varmer hjertet

Hjemmelavede gaver er hjertevarmende gaver. Der ligger noget helt særligt bag en hæklet suttesnor, nuttede hjemmestrikkede sokker eller en fin uro til børneværelset – hvilket tidens trend for øvrigt lægger op til, da strikning for alvor har gjort sit indtog, ikke blot hos den ældre generation, men også hos den unge!
Der er noget kærligt over at skabe noget med sine to hænder til nogen, man holder af. Den hjemmelavede barselsgave indeholder en sentimentalværdi for både giveren og for modtageren, der med tiden vil forbinde gaven med intimitet og affektion.

En anden barselsgave med høj grad af affektionsværdi er gaven i metal. Et smykke eller en ske med barnets navn og fødselsdato indgraveret er den gave, der vil følge barnet hele livet og måske endda gå i videre i arv.

Barselsgaven der hjælper i en presset tid

Selvom det er godt med de sentimentale gaver, skal man ikke undervurdere glæden ved at modtage en praktisk gave, så man slipper for at købe den selv. For nybagte forældre kan være en stor glæde at få noget så almindeligt som en blespand eller et puslebord, for så har de én mindre ting på listen over ting, de skal have købt til deres nyfødte.
At få gaver i god, gedigen kvalitet som en Tripp Trapp-stol, en måneds forbrug af bleer eller en bæresele, kan lette noget af presset, som de nybagte forældre bliver underlagt ved ankomsten af deres lille ny.
Især førstegangsfødende har brug for meget hjælp og støtte fra familie og venner, og at hjælpe dem på vej med noget af det fornødne udstyr, kan gøre underværker.

Barselsgaven der forkæler

Til sidst er forkælelsesgaver til de nybagte forældre altid en god idé. Det er hårdt at blive forældre, så de kommer uden tvivl til at trænge til et break på et tidspunkt. Til den nybagte mor kan man give et gavekort til massage eller en cafétur med veninden. Til den nybagte far en god specialøl, der kan nydes i en sjælden stille stund.
Dette er gaver, der virkelig kan tillade de nybagte forældre at slappe af og være sig selv og bare nyde. Ikke tænke på gylp og bleer og babymos. Bare snakke voksensnak og nyde stilheden for et kort stund.

Læs mere

Andet

Fordele ved at date en med børn

Romantisk date

Det er mere reglen end undtagelsen, at danskerne løber skrigende bort, når de erfarer, at deres date er forælder til et eller flere børn. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Der er trods alt adskillige fordele ved at date en person, som har børn. Disse fordele vil vi præsentere dig for i dette inspirerende indlæg. Det skal – lidt utraditionelt – handle om dating.

Modenhed og stabilitet

Det er en kendsgerning, at forældre tit og ofte er mere modne og stabile end andre, hvilket i sig selv er en god grund til at date en mor eller far. Når man får børn, lærer man nemlig at tage ansvar på en måde, som man aldrig har prøvet før. Det kan ingenlunde sammenlignes med at tage ansvar på jobbet eller i fodboldklubben. At tage ansvar for et barn er helt unikt.

Betragter du dig selv som moden og stabil, så er der intet at sige til, at du ønsker, at din kommende partner besidder samme egenskaber. Det er trods alt rart at have en partner, som man kan føre saglige og inspirerende samtaler med. Endvidere er det en fordel at være sammen med en person, som er tilstrækkelig moden til at kunne erkende egne fejl og undskylde for dårlig opførsel. Du kan evt. overveje at give partnermedniveau.dk en chance, hvis du leder efter en mand eller kvinde, som kan indfri alle dine ønsker og forventninger. Der er jo ingen grund til at nøjes med det næstbedste.

Større udvalg af singler

Du går glip af rigtig mange mindeværdige dates, hvis du bevidst takker nej til alle bejlere, som har et eller flere børn. Der er trods alt rigtig mange mødre og fædre, som lever alene. Derfor synes vi ikke, at du skal udelukke denne mulighed. Skal du have det største udvalg af singler, så bør du generelt være åben for det meste, forældre eller ej. Du kan sagtens finde glæde i en partner, selvom vedkommende har et barn med en anden mand eller kvinde.

Børn er fantastiske

Livet med børn er bedre end livet uden børn – det kan de fleste voksne nikke genkendende til. Selvom børn kan være anstrengende, så er det en realitet, at forældre generelt er gladere end folk uden børn. Hvor glad man bliver afhænger dog ikke af antallet af børn. Du bliver altså ikke nødvendigvis gladere, bare fordi du finder en partner, som har fem børn.

Søger du med lys og lygte efter en oversigt med dating sider, så bør du lægge vejen forbi forbrugermagasinet.dk, som netop har lavet en sådan oversigt.

Læs mere

Populære indlæg