Følg os

Legetøj

Styrk dit barns balance med en hoppebold

hoppebold

For mange forældre er det vigtigt at styrke deres barns udvikling så hurtigt som muligt. Disse forældre vil gerne give deres børn de bedste vilkår fra starten af livet, og de søger derfor råd og inspiration om, hvordan man bedst gør dette.
En meget gængs misforståelse blandt forældre er, at man skal være sine børns personlige trænere eller lærere, allerede fra når de er ganske små. Små børn skal have kærlighed og støtte, og de skal have lov til at lege. Den hardcore læring kan man med fordel lade deres skolelærere om.

Tænk legetøjet ind i læring

Det, man som forældre derimod bør gøre, er at tænke læring og udvikling ind i børnenes leg og ind i de aktiviteter, man som forælder laver med dem. På den måde bliver det ikke en sur pligt, men derimod noget hyggeligt og dejligt for både børn og voksne.
Der er mange måder at gøre dette på. For eksempel kan man sørge for at læse med sit barn hver aften. Man kan give dem legetøj, der aktiverer hjernen. Og så kan man snakke med dem og give sig tid til at svare på deres mange spørgsmål.

Motorikken er en vigtig del af barnets udvikling

Rigtig mange aktiviteter og rigtig meget legetøj kan stimulere hjernen. Og mens dette er enormt vigtigt, så må man bestemt ikke glemme motorikken. Motorikken er noget af det, som udvikler sig allermest i barnets første år. Og disse første år kan være afgørende for, hvor godt motorikken kommer til at fungere senere hen.
Så hvorfor ikke give barnet noget legetøj, som udfordrer det på netop motorikken? Ikke nok med, at det giver pote på udviklingsfronten, så vil barnet helt sikkert også synes, at det er sjovt at lege med. På den måde får man i både pose og sæk.

Giv dit barn en særlig hoppebold

Et rigtig godt eksempel på et stykke legetøj, som udfordrer motorikken samtidig med, at det er enormt sjovt at lege med, er en hoppebold. Hvilken som helst hoppebold kan gå, men når det gælder de små, kan det være en smart idé med en hoppebold med håndtag.
For barnet er det bare enormt underholdende at hoppe rundt i huset på bolden. Men samtidig med at de hygger sig, så træner de balance, styrke i benene og muskulaturen i ryggen. Derfor kan man som forælder føle, at man hjælper barnet i dets udvikling.

Find den rigtige hoppebold til det barn

Der findes rigtig mange forskellige typer af hoppebolde til børn på markedet. Som forælder er det især vigtigt, at man finder en hoppebold, som passer til ens barns alder og størrelse. En for stor eller for lille hoppebold vil nemlig ikke fungere efter hensigten.
Her er internettet et rigtig godt sted at starte det hele. For her kan man finde rigtig mange sider, der sælger godt kvalitetslegetøj til børn. Her vil man blandt andet kunne finde et stort udvalg af hoppebolde til børn i alle aldre.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Legetøj

Spil alle børn elsker

spil

Der er ingen tvivl om, at computerspillene er kommet for at blive – og det også i vores børns liv. De vil gerne være med, og rigtigt mange spil er blevet mindre krævende at spille, så selv nogle af de mest populære kan spilles på en telefon.

Men hvad er det lige nogle af de mest populære valg hos børnene er? Det kan være svært at navigere rundt i – heldigvis finder du fire bud nedenfor!

Sims 4 seasons – en klassiker i mange år

Få ting er så sjove som at bygge et helt menneskeliv op fra bunden. Netop det har Sims-spillene tilladt igennem mange år, og det tiltrækker børn.

I Sims er der nemlig rum til at være kreative. Børn tænker sjældent på, om deres karakter er succesfuld, men mere om de har det sjovt. At bygge et hus, finde et job og endda gøre livet surt for ens Sims-karakter er en del af charmen.

Og der er masser af udvidelser såsom Sims 4 Seasons til Sims 4. I Sims 4 Seasons kommer der fokus på årstiderne og højtiderne – fuldstændig som i den virkelige verden. Her er der altid nyt at prøve af.

Minecraft – til dem, der bygger

Minecraft er efterhånden gået hen og blevet et af de bedst sælgende spil – nogensinde. Og især hos børn kan dette ses.
For i Minecraft kan du bygge som du har lyst til. Store huse? Selvfølgelig. Enorme hulesystemer? Absolut. Hvad med en hel gård? Alt det, og meget mere kan du finde i det populære spil.

Og verdenen er forskellige hver gang. For børn betyder det, at der altid er nye oplevelser at finde i Minecraft.

Just Dance – når der skal bevægelse til

Vi forbinder ofte videospil med børn, der ikke bevæger sig særligt meget. Det behøver dog ikke være tilfældet.

Med konsoller som den klassiske Nintendo Wii blev bevægelighed en del af oplevelsen. Dette er enormt tydeligt i Just Dance-spillene. Her er målet simpelt – dans godt og få point.

For mange børn er dette en mission, som kan forstås. Samtidig bliver disse spil hele tiden opdateret med de nyeste og mest populære sange og dansetrin. Det gør, at man som barn ikke føler, at spillet er for gammelt, men tværtimod, at der hele tiden er nytænkning i!

Pokemon – dyr på dagsordenen

Pokemon er en af de mest populære spil-serier nogensinde. Lige siden 90’erne har denne serie utvivlsomt haft sit tag i både voksne såvel som børn.

Og det er da klart! For missionen er simpel og handler bare om at opdrætte stærke kæledyr, som kan hjælpe dig til at blive den bedste Pokemon-træner i hele landet.

I spillene er der kommet hundredvis af Pokemon. Der er derfor altid muligheden for at prøve et nyt hold af eller give dem nye angreb.
Derudover kan spillene være utroligt sociale. Man kan bytte Pokemon med vennerne, og man kan udfordre de andre til kamp. På denne måde er det altså ikke kun et spil, men en hel oplevelse i sig selv.

Ligegyldigt om du vælger Pokemon eller Sims 4 Seasons, skal det nok blive en succes hos dit barn.

Læs mere

Legetøj

Tidens mest populære legetøj

Leg i hjemmet

Er du på udkig efter nyt legetøj til den mindste i familien? Er du løbet tør for inspiration, og ønsker du blot at få serveret en masse gode forslag til legetøj, som uden tvivl vil gøre den mindste glad? Så er du havnet det rigtige sted. I dagens blogindlæg kigger vi nemlig nærmere på tidens mest populære legetøj, så du med god samvittighed kan anvende vores forslag og handle legetøj uden bekymringer for det ene eller andet.

Vi kan allerede nu afsløre, at størstedelen af det udvalgte legetøj kan købes på nettet, så du ikke skal til at bøvle med at skulle ud i en fysisk butik. For os er det vigtigt, at det hele er så nemt som overhovedet muligt for dig, og derfor har vi sørget for, at du nemt og hurtigt kan få fingrene i det nye legetøj.

Legetøj fra Siku er en sikker vinder

Hvis du ved, at barnet elsker alt der har med legetøjsbiler, legetøjslastbiler og legetøjstraktorer at gøre, så vil legetøj fra Siku være det helt rigtige valg. Hos Siku har man valgt at specialisere sig i førnævnte kategorier, hvilket tydeligt skinner igennem. Der er ikke en finger at sætte på deres produkter, hverken hvad angår kvalitet eller design.

Når der købes legetøj, er det vigtigt, at der er styr på alle de certifikater, som produkterne skal have, før de kan betegnes som børnevenlige. Det er du sikker på med legetøj fra Siku. Du kan opleve deres mange produkter på nettet, hvor der er rig mulighed for at shoppe legetøj til konkurrencedygtige priser.

En sød bamse går man ikke galt i byen med

Det afhænger naturligvis af, hvor gammelt barnet er, og om der er tale om en pige eller dreng. Helt generelt plejer bamser dog at være en fantastisk gave, når den lille skal overraskes og forkæles. Du kan finde bamser i langt de fleste legetøjsbutikker herhjemme. Det største udvalg findes dog på nettet, hvor du kan glæde dig over sikker bestilling og hurtig levering til døren eller postkassen.

Læs mere

Legetøj

Børn foretrækker fortsat hårde pakker under juletræet

Dreng med julegave

Bløde eller hårde pakker? Diskussionen lever i bedste velgående…

De fleste børn foretrækker fortsat hårde pakker bestående af legetøj, elektronik m.v. Derfor bør du tænke dig om en ekstra gang, inden du shopper nye uldsokker, strikbluser eller sutsko til din lille guldklump. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at barnet vil blive gladere for nyt legetøj eller andre hårde pakker.

Julen nærmer sig som bekendt med hastige skridt, hvorfor julegaverne snart skal købes og pakkes ind. Du ved allerede, at hårde pakker hitter hos de fleste børn, men måske mangler du et indblik i, hvad børn rent faktisk ønsker sig i vores moderne tidsalder. Er det korrekt antaget? I så fald bør du fortsætte læsningen. Du får nemlig en håndfuld gode julegaveidéer i dette blogindlæg. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte julegave til familiens mindste.

El motorcykel

En el motorcykel er en alletiders gaveidé – især til den fartglade dreng.

De elektriske motorcykler til børn forhandles i mange forskellige størrelser og farver. I din søgen på den rette el motorcykel til dit barn bør du være særlig opmærksom på de vigtigste faktorer bestående af aldersgruppe, hastighed og batterilevetid. Især sidstnævnte faktor er meget vigtig. Der er jo ikke meget ved at købe en el motorcykel, som skal lades op konstant.

Lyder det som en god julegaveidé? Så find en el-motorcykel her. Forhandleren tilbyder i øvrigt gratis og hurtig levering.

Rulleskøjter

En anden fremragende gaveidé er de klassiske rulleskøjter. Denne gaveidé er særlig god, idet dit barn ikke blot går en masse sjove oplevelser i møde. Barnet vil også få en masse motion og frisk luft. Ergo er det en rigtig god investering.

Husk også at købe cykelhjelm og et komplet beskyttelsessæt, så du trygt kan sende dit barn ud på nye eventyr. Ejer dit barn allerede et par rulleskøjter, kan du i stedet overveje at købe et løbehjul eller et skateboard. Der findes mange alternativer produkter.

Bordtennisbord

Der er også rig mulighed for at kombinere underholdning og fysisk aktivitet med et bordtennisbord i hjemmet. Der findes efterhånden mange kompakte bordtennisborde, som uden problemer kan stå i stuen eller på hjemmekontoret. Det er endvidere ikke ualmindeligt, at bordene kan klappes sammen og køres væk på hjul ved behov. Du er takket være denne sammenklappelige funktion ikke nødsaget til at lade bordet stå synligt fremme hele tiden.

Foruden at sætte penge af til selve bordet bør du også overveje at købe et par ergonomiske bat og en masse bolde. Bordtennisbolde holder ikke evigt, hvorfor du med fordel kan købe rigeligt.

Læs mere

Legetøj

Dansk virksomhed går mod strømmen: Starter fysisk legetøjsforretning

Legetøj

Sejleg.dk – dansk webshop med base i 8670 Låsby – har siden d. 1. maj 2013 forkælet børn fra hele landet med kvalitetslegetøj til både indendørs og udendørs brug. Efter mere end fem år i branchen har jeg – Michael Grau Andersen / indehaver – taget en stor beslutning. Jeg har nemlig valgt at prøve lykken med en fysisk butik i Låsby.

Et sandt paradis for børn på vej til Låsby

Sejleg er torsdag d. 1. november 2018 klar til at slå dørene op for en stor og inspirerende butik spækket med legetøj fra ende til anden. Vi ønsker at slå os på et stort udvalg, som selv ikke de største kæder kan hamle op med. Vores udvalg består af alt fra bamser og legemad til løbehjul og cykler til både store og små. Foruden at tilbyde et stort udvalg gør vi en dyd ud af at opretholde et tårnhøjt serviceniveau. Det er vores store ønske at give hver eneste kunde en god oplevelse, når de besøger os.

I den nye butik kommer vi til at byde på kvalitetslegetøj fra kendte brands som Lego, Kiddy, Hello Kitty, Göki, Heros og mange flere. Alle mærker er nøje udvalgt med udgangspunkt i vores strenge kvalitetskrav. Vi ønsker nemlig kun at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste – og selvfølgelig til overkommelige priser.

SejLeg_Logo

Vores butik åbner på Århusvej 10, 8670 Låsby, hvor vi ser frem til at byde forældre og børn fra nær og fjern velkomne. Vi håber på at se en masse glade børn, som vil have mulighed for at se, røre og prøve vores legetøj. Vi vil endvidere diske op med en lang række uimodståelige tilbud på legetøj til både piger og drenge. Med andre ord er der rig mulighed for at gøre en god handel – samtidig med at børnene kan få en skøn oplevelse.

Den omvendte strategi: Derfor prøver jeg lykken med en fysisk forretning

I en digital tidsalder hvor flere og flere butikker dropper den fysiske kontakt til fordel for en webshop, ønsker jeg at gå den anden vej. Jeg har drevet sejleg.dk i en lang årrække og er nu klar til at tage skridtet videre – med en fysisk butik. Det ønsker jeg at gøre, da jeg ved, hvor stor en oplevelse det er at træde ind i en legetøjsforretning for et barn. Den oplevelse får man ikke ved at handle på nettet, hvor man må vurdere varerne ud fra en produktbeskrivelse og en håndfuld billeder.

Med denne nye butik forsøger jeg at tilgodese alles behov – både dem som foretrækker at handle på nettet og dem som sætter pris på at besøge en fysisk forretning med eller uden deres børn. Jeg håber – med et stort udvalg og kompromisløs service – at gøre min butik til en succes.

Læs mere

Legetøj

3 must-haves til sommerhaven for børnefamilien

Badebassin

Sommerens kommen betyder havetid. Efter en lang periode med vinter og kulde kan danskerne ikke få nok at det gode vejr, og hvad sommeren ellers indebærer. Især børnefamilier har meget glæde af sommerhaven, hvor mange hyggelige dage og aftner tilbringes. Jo federe ens have er, jo mere tid har både børn og voksne lyst til at tilbringe i den.

Derfor er det også ideelt at have noget sommerlegetøj og -redskaber i haven, så børnene har noget at tage sig til.

Nedenunder gives en guide til 3 must-haves til sommerhaven, og ellers kan man få meget mere inspiration her.

Sandkasse til de mindste

For de mindste er en sandkasse altid et stort hit. Her kan de tilbringe mange timer med at bygge sandslotte og sandkager og generelt udfolde deres kreative evner. Man kan få sandkasser i mange forskellige størrelser og former. Nogle sandkasser er også indrettet således, at låget bliver til en bænk, hvilket kan være en god ting at have til forældrene, der ikke altid gider sidde i sandet, når de skal lege med deres børn.

Ellers handler det generelt bare om at finde ud af, hvilken sandkasse, der passer til ens have og yderligere behov.

Badebassin til de varme sommerdage

Når den danske sommer tager sig godt ud, kan temperaturerne godt snige sig op på en del varmegrader. Og når det er så varmt, er der behov for at blive kølet af. Derfor er det perfekt at investere i et badebassin, som man kan puste op til de varmere dage. Børnene vil elske at plaske rundt, og hvis bassinet er stort nok, kan forældrene jo også tage sig et tiltrængt dyp.

Igen kan badebassinerne fås i mange forskellige størrelser, hvor det her handler om at afgøre med sig selv, hvor meget plads i haven man har lyst til at afsætte til et bassin. Ligesom børnenes størrelse også har betydning for omfanget af bassinet.

Den evige klassiker – gyngestativet

Et gyngestativ vækker altid stor begejstring hos børn. Hvem kan ikke huske følelsen af at nå himlen, mens man gyngede så højt, man kunne? Eller følelsen af at hoppe flere meter ud i luften, når man satte af fra gyngen, mens man var i luften?

Disse gode stunder på gyngestativet vil de fleste forældre gerne viderebringe til deres børn. Derfor skal der da være et gyngestativ i en enhver børnefamilies have. Det kan med stor sikkerhed siges, at børnene i hvert fald vil tilbringe mange timer på stativet. Man kan se nogle af de bedste gyngestativer her.

Læs mere

Legetøj

Hvor skal jeg købe legetøj til mit barn?

legetøj

Alle børn elsker legetøj. Giv dem noget at lege med, og de kan forsvinde ind i en vidunderlig fantasiverden i mange timer.

Med legetøjet som allieret kan børnene både lege selv, med forældrene eller med jævnaldrende. Og som forælder vil man selvfølgelig gerne hjælpe sine børn til at opleve denne fantastiske form for frihed, som legen og fantasiens verden skaber. Men hvor skal man gå hen for at finde det gode legetøj?

I de klassiske legetøjsbutikker

Denne kategori udgør det mest oplagte og nok også det mest åbenlyse valg. De klassiske legetøjsbutikker har alt det nyeste inden for legetøj til børn. Her kan man både få helt simple ting og de mest komplicerede stykker legetøj, og kvaliteten er sikret.

Problemet ved disse butikker kan være, at tingene kan være dyre. Har man ikke et stort rådighedsbeløb kan man kun få råd til de mest spegede af tingene. Samtidig er noget af legetøjet også så avanceret, at det fratager børnene muligheden for at finde på og lege selv. Som forælder er det op til en selv at vurdere, hvad man synes om det konventionelle legetøj.

I genbrugsbutikkerne

Dette er en noget alternativ, men ofte langt billigere, tilgang til det at købe legetøj til sine børn. Rigtig mange genbrugsbutikker har et stort udvalg af brugt legetøj, og de sælger det til næsten ingen penge. På den måde kan man købe ret meget legetøj for samme beløb, som ét stykke måske havde kostet i de rigtige butikker.

Ulempen er, at udvalget er mindre her, og legetøjet kan være slidt. Man oplever derfor ikke helt samme kvalitet, som man gør, når man køber legetøjet fra nyt, og det holder måske heller ikke så længe.

Legetøj på afbetaling

Dette kan betragtes som den gyldne middelvej for de økonomisk klemte forældre, der stadig gerne vil give deres børn det bedste af det bedste. Rigtig mange butikker, særligt online, tilbyder nemlig muligheden for at købe legetøj på afbetaling. Gør man dette, så får man et nyt stykke legetøj, som man betaler af hen over tid. Du kan købe legetøj på afbetaling her.

Fordelen ved denne løsning er, at man får noget, som er nyt og godt. Og samtidig behøver man ikke at lægge en masse penge på én gang, men kan betale mindre beløb over tiden. Ulempen ved dette er selvfølgelig, at man skal regne med en længerevarende økonomisk belastning.

Slå ikke dig selv i hovedet over legetøj

Lige meget hvilken løsning du ender med at ty til, så husk, at dit forældreskab ikke er defineret af det legetøj, som du giver dit barn. Det vigtigste er kærlighed og omsorg, og legetøjet skal altid ses som et dejligt supplement til dette.

Læs mere

Legetøj

Gør dit barns fødselsdag til en mindeværdig en af slagsen

Børnefødselsdag

Det er lettere sagt end gjort at arrangere en succesfuld børnefødselsdag, men det behøver faktisk hverken at være dyrt eller besværligt at stable en god børnefødselsdag på benene.

I denne artikel kan du finde svar på, hvordan du gør dit barns fødselsdag til en mindeværdig en af slagsen. Du kan helt sikkert få glæde af vores tips, uanset om dit barn fylder 1, 3 eller 10 år.

Skab den rigtige stemning med fødselsdagstog og flag

Skal du planlægge en mindeværdig dag for dit barn, så er det ikke nok, at du tænker over, hvad barnet skal have i gave. Du skal også gøre dig tanker om oppyntningen, som selvfølgelig skal sidde lige i skabet. Ikke alle børn går lige meget op i oppyntning, men man går nu aldrig helt galt i byen med et fødselsdagstog og en masse små flag. Foruden selve fødselsdagstoget skal du også huske at investere i små lys, som passer til toget.

Med fødselsdagstog og flag på bordet bliver der virkelig skruet op for hyggen.

Det store gaveræs – hårde pakker står fortsat i høj kurs

I modsætning til voksne, så bliver børn ikke synderligt glade for at modtage bløde pakker, selvom man da altid kan bruge en ny sweatshirt, et par nye underbukser og en varm hue. Da børn ikke er begejstrede for bløde pakker bør du i stedet rette din opmærksomhed mod de hårde pakker i form af legetøj og diverse udstyr til børneværelset.

Der findes oceaner af legetøj, så hvilket legetøj skal du købe, hvis du skal være sikker på at vælge rigtigt? Her hos infobarn.dk har vi rigtig gode erfaringer med at købe trælegetøj, som både er super moderne og i øvrigt holder rigtig godt. Trælegetøj hitter hos både piger og drenge, hvorfor denne gaveidé er værd at have med i overvejelserne uanset barnets køn. I det store udvalg af trælegetøj finder man bl.a. udrykningskøretøjer, togsæt, legemad og spil af træ.

Lad barnet bestemme menuen

Som forælder er det dit ansvar at sørge for, at dit barn spiser både sundt og varieret, men én gang om året bør du lægge ansvaret fra dig. Er dit barn helt tosset med pizza, burger eller lasagne, så bør dét stå på menuen. Der skal endvidere være plads til at drikke sodavand, saftevand og andre sukkerholdige drikkevarer på denne store dag. Man fylder jo kun år én gang om året.

Læs mere

Indretning

Tidens bedste køb til det moderne børneværelse

Børneværelse

Internettet bugner af webshops, som har specialiseret sig i at sælge møbler, legetøj og lamper til børn. Det er hos disse digitale forhandlere muligt at købe stort set alt til børneværelset.

Du kan som forælder helt selv bestemme, hvordan dit barns værelse skal indrettes, men hvorfor ikke søge inspiration? Ved at søge inspiration kan du blive klogere på, hvordan man gør børneværelset både funktionelt, hyggeligt og praktisk på samme tid. Tag altid udgangspunkt i barnets personlighed, når du indretter børneværelset.

Inddrag dit barn i indretningsprocessen

For at gøre børneværelset så funktionelt og velfungerende som overhovedet muligt bør man inddrage sit barn i indretningsprocessen. Alle hjemmets øvrige rum bliver indrettet på de voksnes præmisser, så børneværelset bør indrettes på barnets – og kun barnets – præmisser. Et børneværelse må gerne være elegant og moderne, men det visuelle aspekt er sjældent det, der fylder mest hos børn. For barnet er det vigtigere, at der er plads til leg, og at der er trygt at være.

Det er på mange måder fordelagtigt at give ens barn medbestemmelse, når børneværelset skal indrettes. Lad barnet komme med ønsker til både farver, møbler, vægpynt og andet. Jo mere du inddrager dit barn, desto større chance er der for, at du rammer plet med indretningen.

At lade barnet få medindflydelse gavner både barn og forældre, idet man kan undgå mange potentielle uoverensstemmelser.

De bedste køb

Nu hvor vi har slået fast, at det er hensigtsmæssigt at inddrage ens barn i indretningsprocessen, er det blevet tid til at løfte sløret for de bedste køb. Nedenfor bliver du introduceret for, hvilke produkter der har fundet vej til rigtig mange danske børneværelser de seneste år:

  • Legekøkken – Ethvert barn med interesse for madlavning fortjener at have adgang til sit eget private legekøkken. Netop legekøkkener har stået øverst på mange børns ønskesedler i en årrække. Der findes både små og store legekøkkener til børneværelset. Du kan finde det perfekte legekøkken til dit barn på nettet.
  • Købmandsbutik – Nyder dit barn at lege købmand, så skal du give det mulighed for at udfolde sin fantasi. Til det formål vil det være oplagt at købe en købmandsbutik og diverse tilbehør i træ. Af nyttigt tilbehør kan der nævnes et kasseapparat og diverse legemad. Der findes en hel verden af legemad, så dit barns livret findes helt sikkert også som legemad.
  • Gyngehest – Gyngehesten er en vaskeægte klassiker, som ikke desto mindre lever i bedste velgående. Den første gyngehest blev produceret for mange hundrede år siden, så det er beundringsværdigt, at dette stykke legetøj fortsat er så populært. Gyngeheste forhandles i mange farver og størrelser.

Brug for mere inspiration? Så læs nogle af vores mange andre interessante blogindlæg.

Læs mere

Betalt indhold

Populære indlæg