Følg os

Tøj

Find moderigtigt tøj til de mindste

børnetøj

Når man får børn, finder man hurtigt ud af hvor hyggeligt det er at købe tøj til dem, og mange vil faktisk hellere købe tøj til børnene end til sig selv. Man forstår dem godt, for der er så meget sødt børnetøj at finde derude. Så uanset om man er til klassiske farver og snit, eller måske er mere til de friske og vilde farver og mønstre, så findes der utallige mærker af børnetøj i god kvalitet.

Tøj til nyfødte og det første år

Den søde ventetid foregår ofte med at forberede sig til ankomsten af den lille, og især ved at købe alle de ting som en baby har brug for. Mange kommende forældre hygger sig med at købe søde bodystockings, trøjer og huer i de helt små størrelser. Men babyer vokser hurtigt, så der skal gerne være tøj i flere størrelser end kun de mindste, så det bedste råd til kommende forældre er at købe tøj spredt hen over babystørrelserne, så man ikke pludselig står og mangler.

Tøj til seje piger og drenge

Når børnene bliver lidt større, begynder de selv at have en mening om hvad de kan lide at have på. Men mens de er små, er det stadig forældrenes valg hvad de skal have på. Her kan forældrene frit vælge om de vil køre neutrale farver, eller hellere købe børnetøj til de klassiske drenge- og pigefarver. Når børnene bliver større, skal de nok sige fra, hvis de ikke gider have kjoler eller Mickey Mouse på, eller udelukkende vil gå i grønt tøj. Men indtil da kan forældrene hygge sig med at vælge sejt tøj, der falder i deres smag. Siden der findes så meget flot babytøj, er der helt sikkert noget for enhver forælders smag.

Mærkevarer, økologi eller andet?

Uanset om du gerne vil købe mærketøj til dit barn eller helst vil købe økologisk, er der altid mange varianter og mærker at vælge imellem derude. Det vigtigste inden for den brede kategori som tøj til børn er, er at tøjet har en behagelig pasform og ikke irriterer eller sidder i vejen for barnet. Elastik, stræk og bløde knapper er derfor en stor del af tøjet til de allermindste, mens tøj til større børn godt kan have lynlåse og andre smarte funktioner. Mens børnene er helt små er der ikke forskel på dag- og nattøj, da de ofte sover meget. Derfor er det bedste at investere i bodystockings, og gerne med fødder, så babyen altid er klar til at sove blødt og behageligt.

Tænk på sæsonen før du køber tøj til børn

Eftersom babyer hurtigt vokser ud af de små størrelser, kan det være en fordel at overveje hvornår babyen bliver født. Har man brug for mange uldtrøjer i de helt små størrelser, eller bliver det først vinter når barnet er 5 måneder gammelt? Det er måske heller ikke nødvendigt med en solhat i den mindste størrelse, hvis babyen er født om vinteren. Invester derimod i en uldhue eller andre relevante ting for årstiden, da man ellers kan ende med en masse unødvendige køb, der aldrig bliver brugt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøj

Derfor skal du købe hjemmesko til dine børn

Søde børn i sengen

Har du gjort dig tanker om at købe et par hjemmesko til dit barn? Hvis ja, så bør du ikke tøve med at gøre dette. Både du og dit barn kan få stor glæde af det, hvorfor det vil være en god investering. Dog kræver det, at du køber et par ordentlige hjemmesko.

I dag er det muligt at finde mange billige hjemmesko på det danske marked, men desværre er kun et fåtal af dem værd at købe. Derfor kan det godt svare sig at betale en kende ekstra for hjemmesko til børn, som bryster sig af høj kvalitet.

De er behagelige for dit barn

Den primære årsag til, at du bør købe hjemmesko til dit barn er, at de er behagelige at have på. Derfor kan du også være sikker på, at dit barn hurtigt vil gøre det til en vane at bruge dem. Faktisk vil han eller hun som noget af det første iføre sig dem efter hjemkomst.

Derfor har du heller ikke nogen grund til at være bekymret for, om dit barn faktisk kommer til at bruge dem. Så længe du sørger for at købe gode hjemmesko, der er både behagelige og kvalitetsrigtige, så bliver de – uden tvivl – et stort hit hos barnet.

Barnet kan bedre holde varme i fødderne

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan blive rigtig koldt i Danmark. Har man ikke skruet op for varmen eller gulvvarmen, kan det derfor gå hårdt ud over fødderne. På den anden side er det bestemt ikke gratis at skrue helt op for varmen.

Derfor kan det være en fordel at investere i et par hjemmesko, der er lavet til at holde fødderne varme. Disse findes naturligvis også til børn, hvorfor du nemt kan undgå, at dit barn går rundt derhjemme og fryser fødderne.

Kan fås med skridsikker bund

Til slut er det også værd at nævne, at mange hjemmesko fås med en skridsikker bund. Dermed kan de faktisk gøre det mere sikkert for barnet at løbe rundt og lege på trægulvet derhjemme. Sker dette i stedet i strømper, er der en risiko for, at barnet glider

Med andre ord, så er der også en sikkerhedsmæssig årsag til, hvorfor du bør købe et par hjemmesko til dit barn. For at få det optimale ud af hjemmeskoene på dette punkt, anbefales det at vælge et par, der rent faktisk skilter med at være skridsikre.

Læs mere

Tøj

Find de flotteste kostumer til dit barn til fastelavn

barn i kostume

Nærmer fastelavn sig, og har I ikke fundet noget kostume til dit barn endnu? Så er det ikke for sent, for du kan altid nå at finde et kostume eller at lave et selv. Det kommer helt an på, hvad du helst vil. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og du kan blive meget klogere på det hele lige her.

Skal du købe kostumer eller sy dem selv?

Det kan være svært at vælge, om du selv skal sy et kostume, eller om du skal købe kostumer, når det er fastelavn. Det er helt sikkert nemmere bare at købe et kostume, men så kan det være, at der er mange andre, der kommer i præcis det samme kostume. Hvis du selv syer et kostume, så er du sikker på, at dit barn får et helt unikt kostume, som vil skille sig ud fra mængden. Derfor er det en god idé at snakke med dit barn om, hvad han eller hun gerne vil være til fastelavn, og så derefter ligge en plan for, hvordan kostumet skal se ud. Hvis dit barn gerne vil være noget klassisk, såsom prinsesse, zombie eller pirat, så findes der mange flotte kostumer derude. Det er mere, hvis dit barn gerne vil være noget specifikt, at det kan være svært at finde et kostume, der matcher det.

Det er der, du har mulighed for at være kreativ og lave et kostume selv, ud fra nogle ting I har i hjemmet. Det kan være svært til at starte med, men du kan altid google og finde en masse inspiration online til at sy dit eget kostume til dit barn.

Få inspiration til forskellige kostumer

Når det kommer til kostumer, så kan det være en god idé at inddrage dit barn så meget som muligt, fordi så er du helt sikker på, at dit barn ender ud med et kostume, som han eller hun virkelig elsker. Så er du helt sikker på, at kostumet bliver en succes.

Du kan få en masse inspiration til forskellige kostumer online, både hvor du køber dem, men også hvor du selv syer dem. Derfor kan det være en god idé at holde dig opdateret et stykke tid inden fastelavn, så du er sikker på, at du har nogle idéer, hvis det bliver i sidste øjeblik.

Sådan vælger I det helt rigtige kostume

Det kan være svært at vælge det helt rigtige kostume, men det er her, du skal inddrage dit barn så meget som muligt. Fordi hvis du gør det, så er du sikker på, at dit barn kommer til at elske kostumet. Det kan være en god idé at lade dit barn træffe de fleste beslutninger.

Det er jo trods alt dit barn, der skal have kostumet på, og derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at dit barn elsker kostumet. På den måde kan du gøre dit barn rigtig glad og få en stor succes til fastelavn med kostumer.

Læs mere

Tøj

Husk dette når du køber børnetøj

Lille børnefamilie

Som mor eller far til en lille dreng eller pige køber du helt sikkert børnetøj fra tid til anden. Mindre børn vokser usandsynligt hurtigt, hvorfor du vil opleve, at dit barn hurtigt vil vokse fra sit tøj. Det er selvfølgelig frustrerende, da det betyder, at man igen skal ud at bruge penge på børnetøj. Der er heldigvis en del penge at spare på tøj til børn, hvis man griber det rigtigt an. I blogindlægget vil vi gøre dig klogere på, hvad du skal huske, når du køber børnetøj, hvad enten dit barn er baby, tumling eller junior.

Børn går ikke op i mærker og statussymboler

Man kan sagtens finde både heldragter og jakker til børn, som koster flere tusinde kroner. Der er dog som udgangspunkt ingen grund til at bruge så mange penge på børnetøj fra eksklusive brands. Det forholder sig trods alt sådan, at børn ikke lægger mærke til, om deres tøj kommer fra det ene eller andet mærke. Det vigtigste for dem er, at det er behageligt at bevæge sig i, og at det er let at tage af og på.

I dag er der rig mulighed for at købe kvalitetstøj til børn til lempelige priser. Netop børnetøj til overkommelige priser er hvad www.ugleunger.dk har specialiseret sig i. Besøg forhandleren og gør en god handel.

Børn bekymrer sig ikke om pletter

Når du skal købe børnetøj, skal du ikke kun tænke på, hvad der vil klæde dit barn, og hvad der vil føles behageligt på barnets krop. Du er også nødt til at gøre dig tanker om, hvorvidt tøjet er praktisk eller ej. Børn er trods alt verdensmestre i at blive beskidte, uanset om de leger på en mudret græsplæne, eller om de færdes indenfor i et klinisk rent hjem. Derfor er vores råd som følger; køb praktisk tøj til dit barn.

Der skal ikke kun spekuleres i farver, men også materialer, da ikke alle materialer er lige praktiske. For eksempel er silketøj sjældent lige så slidstærkt som bomuldstøj.

Børn vil bare være børn

Det er meget muligt, at du synes, at dit barn ser bedst ud i jeans og poloshirt, men føler dit barn mon sig tilpas i et sådant outfit? Her på redaktionen er vi af den holdning, at børn skal have lov til at være børn. Det betyder, at de skal have lov til at gå i det tøj, som de ønsker. Det bedste børnetøj er tøj, som man kan bevæge sig i, og som kan tåle at blive beskidt og plettet.

Læs mere

Tøj

Klæd dit barn godt på til den kommende vinter

Vinter

Om man vil det eller ej; vinteren nærmer sig med hastige skridt.

Den danske vinter er lang, kold og mørk, hvorfor det gælder om at klæde sig godt på, så man kan komme helskindet gennem de mange vintermåneder. Som forælder skal du ikke kun sørge for at klæde dig selv varmt på, men også bruge tid og penge på at shoppe vintertøj til din lille guldklump. Dit barn har nemlig i allerhøjeste grad brug for varme og tryghed, når vi befinder os i de kolde vintermåneder.

I dag vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på, hvordan du kan bære dig ad med at shoppe vintertøj til dit barn uden at skulle tømme hele sparegrisen. Du kan i artiklen forvente at blive præsenteret for en digital tjeneste, som gør det nemmere end nogensinde før at finde gode tilbud på børnetøj og babytøj.

Guide til at handle vintertøj på budget

Det er ingen hemmelighed, at vintertøj, herunder flyverdragter og vinterjakker, er tykkere end andet tøj, hvilket selvfølgelig har en vis indvirkning på prisen. Dét betyder heldigvis ikke, at vintertøj nødvendigvis skal koste en formue. Minigo.dk – dansk internettjeneste – hjælper dig med at gøre en god handel på alt fra jakker og flyverdragter til huer og støvler. Du kan for eksempel købe en Mini A Ture vinterjakke til en yderst overkommelig pris.

Lige nu kan du for eksempel spare mange penge på Didriksons flyverdragter, hvis du vælger at handle online. Faktisk kan man spare op til 35 % på nogle af markedets mest populære flyverdragter, som forhandles i adskillige farver og størrelser. Tjek det store udsalg ud, hvis dit barn mangler en ny flyverdragt.

Du kan også spare mange penge på et brand som Reima – anerkendt brand med speciale i funktionelt tøj til små og store børn. Googler du Reima flyverdragt udsalg, vil du blive eksponeret for et hav af gode tilbud på flyverdragter af højeste kvalitet. Dermed kan du få fingrene i en varm og praktisk flyverdragt, selvom dit budget ikke er så højt. Det er da svært at takke nej til.

Læs mere

Tøj

Gode tips til køb af børnetøj

Tøj til børn

Denne guide er tilegnet alle nybagte forældre, som gerne vil holde styr på barnets garderobe uden at gå fallit. Det er dyrt at forsørge et barn, da der skal være penge til både mad, tøj, legetøj, bleer og mange andre obligatoriske poster.

Ja, det er dyrt at få et barn, men der er gudskelov mulighed for at spare penge på flere forskellige poster, heriblandt tøjposten. Læs guiden, hvis du vil vide, hvordan du kan opnå store besparelser på børnetøj.

Vær kvalitetsbevidst

Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen, men betyder det, at kvalitetstøj er dyrt? Nej, det er ikke nødvendigvis tilfældet. Der findes utallige gode eksempler på, at børnetøj af høj kvalitet ikke behøves at koste en mindre herregård.

Kvalitetstøj kan være dyrt, men det har som regel en god holdbarhed og kan dermed vise sig at være billigst på sigt. Det handler om at tænke langsigtet, hvis man ønsker at reducere sine udgifter til børnetøj.

Jakkesæt Børn

Handel på nettet

Størstedelen af alle danske forældrepar handler børnetøj på nettet, men hvorfor skal dig og din udkårne gøre kunsten efter? Der er mange gode grunde til at shoppe online, hvilket du kan blive klogere på herunder:

  • Det er nemt
  • Det er billigt
  • Udvalget er stort
  • Der er ingen ventetid (glem alt om køer og langsomme ekspedienter)
  • Det er sikkert

https://www.kids-world.dk/ kan byde på alle førnævnte fordele, så hvorfor ikke lægge vejen forbi denne forhandler af tøj og legetøj til børn?

Vælg en e-mærket forhandler

Det er som udgangspunkt både nemt, billigt og sikkert at handle på nettet, men man bør ikke tage det som en selvfølge. Der findes nemlig få utroværdige forhandlere blandt de mange troværdige og servicemindede.

Vælger du en e-mærket forhandler, så er du mere eller mindre sikret en god handelsoplevelse. Webshops bliver nemlig kun certificeret, hvis de lever op til en lang række krav. Det er altid en god idé at undersøge, om en given webshop er e-mærket, før man afgiver en bestilling.

Vær opmærksom på størrelsesforskelle

En str. 86 er ikke nødvendigvis en str. 86.

Der er nemlig nogle tøjmærker, som er små i størrelsen, mens andre er store i størrelsen. Af følgende årsag bør man altid spørge ind til, hvordan mærket er i størrelsen, før man lægger tøjet i indkøbskurven. Det er trods alt ikke sjovt at komme hjem med noget tøj, som ikke passer barnet. Vil du gerne slippe for at havne i en sådan situation, så hold dig til få mærker, som du har et godt kendskab til.

Læs mere

Populære indlæg